gå ner i vikt snabbt piller Ashiatsu Oriental Bar Therapy

kost för viktminskning Ashiatsu Oriental Bar Therapy

Av Britney Glaser bioemailLAKE CHARLES, LA (KPLC) Om du letar efter något lite mer unikt än en traditionell massage, är hälsofördelarna från Ashiatsu Oriental Bar Therapy djupa. Håller på trästänger i taket ovanför massagebordet, A Time Att andas massage terapeut Moxie Wilson låter fötterna göra jobbet under Ashiatsu Oriental Bar Therapy Session. ‘Ordet betyder faktiskt tryck, säger Moxie’, så med massagesessionen använder du faktiskt en fot för att massera ryggen och baksidan av benen och sedan på resten av massagen kan du använda händerna. ‘Under behandlingen, Moxie applicerar djupt fottryck för att peka utmed ryggraden och kroppen för att uppnå maximal muskelkompression. ‘Det ger terapeuten flexibiliteten att leverera mycket djupt tryck,’ säger hon, ‘och du kan gå upp till mycket lätt tryck.’ Efter år som tjänstgör i militären, följt av en karriär i en sydvästra Louisiana växt, släpper Tim Winterbottom från sina dagliga stressorer på ett massagebord. ‘Jag smälter bara in i det bordet när hon ger mig en massage’, säger han.Ashiatsu rekommenderas för alla som har djupa vävnadsmassage. ‘Fördelarna med det skulle vara för någon som letar efter en riktigt djup massage eller på grund av den rena naturen av storleken på det område som vi masserar på en gång, säger Moxie,’ du får en riktigt bra stretch i ryggen, som allra flesta behöver s i dessa dagar. ‘Denna högsäsong, ge avkopplingens gåva och möjligheten att ta ett djupt andetag i denna snabba värld. Det finns en extra bonus om du förhalade din presentköp i år! Vid ‘A Time to Exhale’ erbjuder Moxie en special genom slutet av månaden. Om du köper en massagesession får du en till hälften av priset. En timme kostar $ 60 och 90 minuter kostar $ 80. Ring bara 540 6492 för att göra ett möte. Om du vill motverka de fysiska kostnaderna för att bli gammal kan regelbunden motion vara ditt bästa alternativ, rapporterar forskare. Lewis En årlig ögonprov är en viktig del av diabetesbehandling, säger experter. En årlig ögonprov är en viktig del av diabetesbehandling, säger experter. Efter den kanadensiska provinsen Ontario förbjöd mentolcigaretter svarade många rökare genom att försöka sparka vanan, en ny studie finner.
gå ner i vikt snabbt piller Ashiatsu Oriental Bar Therapy