gå ner fem kilo Atkins Diet kan hjälpa till att minska Cellytite Kytaritida

matschema viktnedgång Atkins Diet kan hjälpa till att minska Cellytite Kytaritida

Det främjar användning av kött, ägg och ost samtidigt som man motverkar höga kolhydrathaltiga livsmedel som bröd och ris. Om överskott av kolhydrater tas in, genereras överskott av enzymer för att smälta det. Detta kan leda till sönderfall av bukspottskörtelceller på lång sikt, vilket kan leda till diabetes. Enligt Robert Atkins, om att ha en låg kolhydratdiet, kommer vår kropp att gå in i ett tillstånd av ketos, där i stället för kolhydrater smälter fett för att frigöra energi. Detta minskar behovet av mer insulin som produceras av bukspottkörtelcellerna och fettavlagringen minskar. Sålunda reduceras kroppsvikten till en avsevärd mängd.

Fördelar med Atkins Diet: 1. Betydande kroppsvikt reduceras genom förbränning av fetter som är den sekundära energikällan.2. Inter måltidsdieter kan undvikas eftersom du vann hungrig mellan måltiderna.3. Kunde bibehålla konstant blodsockernivå.4. Eftersom de flesta toxinerna i vår kropp avlägsnas tillsammans med fettförbränning, förbättras hela hälsan.

Saker att notera: 1. Det rekommenderas att konsultera en läkare eller en läkare innan du pratar ut Atkins dietmålplaner.2. Daglig övning rekommenderas starkt tillsammans med Atkins diet foods.3. Människor med njursjukdomar, graviditet och diabetes rekommenderas att inte följa Atkins diet måltid planer.

Faser av Atkins Diet: 1. Induktion I denna fas, som inkluderar de första 14 dagarna av kosten, sägs att du kommer att förlora upp till 15 kilo kroppsvikt. Under denna tid kommer mängden kolhydrater som förbrukas per dag att vara mindre än 20 gram. De enda kolhydrater som ingår i dina Atkins dietrecept kommer att vara låga kolhydrathaltiga grönsaker som tomat. 2. Löpande viktminskning Under denna andra etapp höjs konsumtionen av kolhydrater upp till 5 gram per dag. 3. Före underhåll Under denna fas av Atkins diet måltid planer,
gå ner fem kilo Atkins Diet kan hjälpa till att minska Cellytite Kytaritida
kommer graden av fall av kroppsvikt vara långsammare. Du kan också experimentera med olika andra livsmedel för att se huruvida de lägger till din kroppsvikt eller inte. Om det finns säkert, kan du lägga till det på din Atkins dietmat. 4. Underhåll Du går in i denna fas när du upptäcker att du har minskat kroppsvikt till önskad nivå. Dessutom kan du lägga till lite mer kolhydrater till din kost som inte ökar din kroppsvikt, som fullvete bröd.

Kritikerna av Atkins diet har alltid ifrågasatt det hälsoproblem. När Dr Atkins kallades för en senatskommitté som leddes av George McGovern, var han tvungen att erkänna att gravida kvinnor som följde sin låga carbdieten skulle drabbas av fosterskador på sina ofödda barn.

Studier sedan har funnit att långsiktiga Atkins dieters inte gå ner i vikt snabbare, eller hålla det av mer, över en tolvmånadersperiod jämfört med människor som följer andra dieter. Den initiala viktminskningen är mestadels flytande, inte fet, vilket ofta hävdas.

Och medan de höga nivåerna av protein och fetter, och extremt låg kolhydratnivå, tilltalar vissa människor smakar, för de flesta,
gå ner fem kilo Atkins Diet kan hjälpa till att minska Cellytite Kytaritida
är det obehagligt och producerar inte en känsla av välbefinnande. Som sådan blir det svårt att följa under långa perioder. Ändå säljs det som ett av livet snarare än en diet.