gå ner 5 kg på en månad Atkins hjälper till i dramatisk viktminskning

vill gå ner i vikt Atkins hjälper till i dramatisk viktminskning

‘Jag kunde prata med tjejer, men det var dåligt nog för alla vänner som jag hade tidigare. Jag kände mig generad för att de skulle ses med mig, så det hade varit mycket värre för en flickvän.

‘Jag kände mig oattraktiv också. Människor på jobbet brukade berätta för mig att jag hade en bra personlighet, men det tycktes inte tillräckligt.’

‘Jag hade varit knubbig hela mitt liv,’ sa han. ‘Min mamma brukade höga min tallrik hög med hemlagade middagar stora biff och njurkakor med en två eller tre tums skorpa och jag var inte tillåten från bordet tills jag drog bort min tallrik.

‘Jag åt också massor av chips och choklad och godis hemma också, jag fick aldrig veta att jag inte kunde få dem. Jag var så stor att jag aldrig kunde gå in i en butik och köpa min skoluniform som alla andra barn. Jag var tvungen att ha på sig en mans skjorta och byxor och det fanns ingen skolblazer tillräckligt stor för att passa mig. ‘

Herr King tillade: ‘Jag stod ut som en öm tumme, men jag blev inte mobbad i skolan. Jag hade en grupp vänner, men sen klockan 16, när jag lämnade skolan, förlorade jag kontakten med dem.

‘Vid den tiden jag vägde 22 sten och hade en 46 tums midja. Under de närmaste tio åren satte jag på ytterligare sex sten. Jag åt alldeles för mycket men jag ville inte äta offentligt eftersom jag visste att folk skulle stirra på mig och tror att jag inte borde äta.

‘Så hela kvällen skulle jag krossa mig med choklad, godis, två liter cola och chips, jag kunde äta upp till sex påsar med chips på en natt.’

Mr Kings dramatiska viktminskning har skett genom att han fortsätter den välkända Atkins Diet. Han sa att han först blev intresserad av dietplanen efter att ha hört talas om en kollega som hade förlorat åtta stenar på den.

Men hans sinne var väl och verkligen gjort upp för att göra någonting om sin vikt efter att en läkare berättade att hans tillstånd hade blivit livshotande.

‘Jag hade risk för att drabbas av stroke eller hjärtinfarkt. Jag hade diabetes och mitt blodtryck var skyhögt, så jag var på medicinen för att få ner det men det fungerade inte riktigt.

‘Jag kunde inte ens gå 50 meter utan att kollapsa för andetag. Jag vägde 34 sten 7lb och var helt enorm. Jag hade varit på sjukhuset för en kontroll och de kunde inte väga mig på normala vågar, eftersom de inte hade någon som nådde den vikten. Jag var tvungen att sätta i en sling för att de skulle väga mig det var så förödmjukande .’

När han började på Atkins Diet, sade King att han åt ägg och tre rashers av bacon till frukost, kycklingbröst med ost och paprika till lunch och biff och broccoli till middag. Efter bara två veckor blev han förvånad över att han hade förlorat 16lb.

‘Jag kunde inte tro det,’ sade herr King. ‘Jag skulle förlora ibland så mycket som 9lb på en vecka, ibland bara några. Men det kom ut stadigt. Jag gick också till gymmet varje dag. ‘

Den enda nackdelen med den dramatiska tyngdförlusten var en hög med lös, saggy hud runt magen. Denna överskjutande hud som vägde en sten avlägsnades under en sex timmes operation vid Basingstoke sjukhus i maj.
gå ner 5 kg på en månad Atkins hjälper till i dramatisk viktminskning