viktminskning piller Fettfyllda paprika

äta rätt för att gå ner i vikt Fettfyllda paprika

Mary Ellowitz, Maple City, är på strävan att gå ner i vikt och följa en låg fetthalt för att bevara hennes hälsa. ‘De flesta av de dietplaner som jag har försökt i det förflutna lämnade mig hungrig och längtade efter mer mat, eller de var frustrerande med alla mätningar och viktningar. Jag upptäckte äntligen att utelämna desserter och följa en låg fetthaltig vegetarisk diet hållit mig full, glad och jag gick ner i vikt utan att ens försöka. ‘ Hon äter tre måltider om dagen plus tilltugg med frukt, grönsaker, frön och nötter och bygger starkt på kryddor för att smaka på maten.

‘Jag har utvecklat några recept under året som min man inte bara äter, men ber om. Här är en av hans favoriter, sa hon.

Under tiden, skära paprika i halv längd och ta bort frön. Sänk ner pepparhalvorna i kokande vatten och sätt i timern i 2 minuter, ta försiktigt och snabbt av paprika från vatten och tappa upp och ner på en bricka eller platta. (Om så önskas, spara vattnet för att lägga till soppa.)

Värm olja i stor stekpanna och rör steklök tills halv transparent. Tillsätt vitlök och jalapeno, och fortsätt att steka i ytterligare 2 minuter. Lägg till majs, hackade veggie hamburgare och kryddor och fortsätt att steka steka ytterligare 2 minuter. Lägg undrained kan hackade tomater och koriander och rör steka en annan minut.

Avlägsna blandningen från spisen och fyll i paprika med blandningen.

Spruta lätt en stor gryta, t.ex. en lasagnepanna, med matlagningsspray och arrangera fyllda pepparhalvor inuti. Skydd med lock eller aluminiumfolie.

Baka i 30 minuter. Ta bort från ugnen. Tillsätt varje peppar med ost. Återgå till ugnen, avtäckt, i ytterligare fem minuter. Gör 4 portioner.

Servera med guacamole, nonfat refried bönor och / eller en sallad av gurkor, tomater, svarta oliver, avokado och koriander.
viktminskning piller Fettfyllda paprika