te för viktminskning Fenland kvinna berättar viktminskningshistoria med Slimming World

bra kost för viktminskning Fenland kvinna berättar viktminskningshistoria med Slimming World

Hittills i år har de lokala grupperna hjälpt hundratals medlemmar.

Helen Moore, lokal chef, sade: ‘Åtagandet från våra medlemmar vecka i veckan ut i detta utmanande år har varit enastående och som ett resultat av detta kommer vi att erbjuda ännu större val av grupper än någonsin tidigare i lokalområdet för att hjälpa passformen in i människors liv och se till att vi alltid finns där 52 veckor av året.

‘Från och med januari 2018 öppnar vi fyra nya grupper i området. En ny onsdag kl. 09.30 grupp på rugbyklubben Wisbech från 3: e med Rachel, en ny tisdagskväll på 7:30 på cricketklubben i Chatteris från 4: e loppet av en helt ny konsult Vicky. (Läs hennes berättelse nedan.) Det kommer också att finnas en 8.30 på lördag morgon grupp på FE centrum i mars från den 6: e med Nik och slutligen en 9.30am måndagsmorgon grupp i Emneth på den lokala hallen från 8 januari med Carrie.

Den nyaste medlemmen av Fenland-laget, Vicky Hutchinson, berättar för sin historia.

Jag började Slimming World i maj 2016, eftersom jag var väldigt missnöjd med min vikt och hur jag kände och såg ut. Under åren före 2011

Jag brukade vara väldigt aktiv, jag spelade fotboll från en ung ålder men nyligen för Haddenham Ladies men i maj 2011 drabbades jag av en knäskada som slitnade mitt främre kors

Knä Ligament som leder till en operation. Det var när min tyngd spredes ur kontroll och jag staplade på tyngden.

Efter min operation skulle jag alltid ge ursäkten att ‘jag kunde inte göra mycket motion, då jag hade ett dåligt knä’ och alla slags ursäkter skulle uppstå.

I juli 2015 välkomnade jag min vackra dotter in i denna värld, men som jag hade fallit gravid i min tyngsta vikt visste jag att jag hade lite seriös ‘babyvikt’ för att förlora

plus övervikt jag hade transporterat genom åren, jag var desperat att inte vara en överviktig mamma! Min vändpunkt var min bästa vän som frågade mig att vara hennes brudtärna i maj 2017, jag var extatisk att bli frågad men verkligheten kraschar ner på mig. Vid tiden i 2016 kände jag mig väldigt överviktig,
te för viktminskning Fenland kvinna berättar viktminskningshistoria med Slimming World
obekväm i vad jag skulle ha på och hatade att vara uppmärksamma, speciellt när jag tog min dotter till barngrupper, det var då jag bestämde mig för att gå med i Slimming World.

Jag gick upp till dörrarna i Sutton känner mig väldigt nervös och mina första tankar var ‘det här är inte för mig’ men deras tankar blev snart positiva när en medlem frågade

mig om jag ville ha en drink och visade mig var jag skulle sitta för att vänta på att Georgina skulle gå igenom det inledande samtalet. Miljön var så varm och välkomnande.

Jag visste genast att jag hade fattat rätt beslut. Jag är så glad att jag gick i dörren den natten i maj 2016!

Till denna dag är jag helt förvånad över vad jag kan äta och hur mycket jag kan äta och ändå gå ner i vikt! Vem skulle ha gissat en stek upp, fisk och chips även en hemlagad curry

skulle vara en del av mina veckovisa måltider och jag behöver inte känna mig obekväm och skyldig att äta den. Som en familj älskar vi att äta tillsammans och älska de olika idéerna som bantning världen har gett oss.

Det har också förändrat min syn på mat och jag äter inte klockan jag äter när jag är hungrig och har mer tillfredsställande mat som har lett mig till min framgång! Jag brukar inte snacka nu men om jag gör det

Ta en Hi Fi-bar eller en bit frukt.

Under min första vecka förlorade jag 4lb och jag hade inte slutat att äta hela veckan! Jag började min resa nå ett mål på 2 sten, jag nådde detta inom 21 veckor på planen för bantningsliv som

är i genomsnitt 1,3 lb i veckan. Jag kände mig fortfarande extatisk med min viktminskning, det var dags att vara brudtärna och jag kände mig fantastisk och älskade uppmärksamheten. Också efter min framgång

av att gå ner i vikt Jag är väldigt aktiv nu, jag har hittat en passion för att springa och åtagit sig Race for Life i juli i år, i september avslutade 10K Insane
te för viktminskning Fenland kvinna berättar viktminskningshistoria med Slimming World