snabba dieter Fetma har ökat stadigt både hos barn och vuxna

gå dig smal Fetma har ökat stadigt både hos barn och vuxna

är nu officiellt fetare än någonsin. Nästan 4 av 10 amerikanska vuxna har ett kroppsmassindex som klassificerar dem som fetma, enligt oroliga nya siffror som släpptes av Centers for Disease Control and Prevention. samhälle. Över 70 procent av amerikanerna är antingen överviktiga eller överviktiga, vilket betyder att människor med en normal viktnivå nu är en minoritet.

Ungdomstrenden är en av de mest störande aspekterna av forskningen, med tanke på att yngre människor är mer benägna att vara överviktiga och att barnfetma är kopplad till en tidig död i vuxen ålder.

En av tio förskolebarn i åldrarna 2 5 faller en av fem barn i åldern 6 11 och en av fem ungdomar i åldern 12 19 faller i fetma-kategorin.

Övervikt är medicinskt definierat som ett kroppsmassindex på över 30. Överviktiga och överviktiga barn har högre risk att vara överviktig och övervikt i barndomen är kopplad till en högre risk för tidig död i vuxen ålder.

Sedan sekelskiftet har vuxna överviktskurser fortsatt att klättra, från 30,5 procent 1999 till 39,6 procent år 2015 16. Yngre amerikaner hyser också på punden, medan ungdomsfetma även når upp till 18,5 procent.

Fetma innebär att ha för mycket kroppsfett. Det skiljer sig från att vara överviktigt, vilket innebär att man väger för mycket. Vikten kan komma från muskel, ben, fett och / eller kroppsvatten. Båda termerna betyder att en persons vikt är större än vad som anses vara hälsosamt för hans eller hennes höjd.

Fetma är oftast orsakad av en kombination av överdriven matintag, brist på fysisk aktivitet och genetisk känslighet.

Viktminskningsoperationer görs när kost och motion inte fungerar eller när du har allvarliga hälsoproblem på grund av din vikt.

Bariatric surgery gör förändringar i matsmältningssystemet för att hjälpa dig att gå ner i vikt genom att begränsa hur mycket du kan äta eller genom att minska absorptionen av näringsämnen eller båda.

Om du är redo att ta nästa steg, har Bay Area Hospital gratis månatliga tyngdförlustseminarier för att hjälpa dig att utforska alternativen och bli informerad. Det är ett bra ställe att börja om du är redo att bli friskare. För att få veta mer, ring.
snabba dieter Fetma har ökat stadigt både hos barn och vuxna