mat för att gå ner i vikt snabbt Fett folk brinner mer kalorier genom träning än

hur man går ner i vikt Fett folk brinner mer kalorier genom träning än

Q Bränner feta människor mer kalorier genom träning än någon som är fysiskt lämplig? Jag läste att feta människor går ner i vikt snabbare än tunna människor. Min vän, övningsexperten, hävdar att muskler brinner mer kalorier eftersom de behöver energi. Vem har rätt? Jag har inte sett dig slå en insats i din kolumn för en tid, men kanske kommer du att tvinga mig.

A Du är fel, om du inte var försiktig med att förklara vad du menade med en ‘fet’ person. Det finns många faktorer som påverkar antalet kalorier som bränns under träning eller annan fysisk aktivitet. Dessa faktorer inkluderar övningens intensitet, mängden kroppsfett tillgängligt, musklerna som används, individens tillstånd och storleken (läs den som vikten) hos individen.

Så det skulle vara svårt att lösa din insats utan mer information. Om båda individerna skulle göra exakt samma övning, med exakt samma intensitet, under exakt samma förhållanden, och om träningen använde muskler för att driva mot gravitationen, skulle den större personen (den som vägde mer) bränna de flesta kalorierna . Och det svaret bygger bara på det faktum att det finns mer vikt att bära runt, behöver mer ansträngning och därmed bränna mer kalorier.

Om du hänvisade till en olämplig person på 250 pund jämfört med en passande person på 185 pund, kan du vinna. Men om båda individerna väger samma, desto mer muskulös och (jag antar) passande person kommer att bränna mer kalorier, eftersom det är musklerna som bränner de flesta kalorier som används i det dagliga livet.

Fettvävnad bränner få kalorier. Även om du har massor av det, kommer det inte att bränna kalorier med samma hastighet som en jämn vikt av muskelvävnad. Så om du inte angav vikterna hos de två individerna förlorar du.

Jag har lärt mig att sulfiterna i vissa livsmedel kan orsaka problem för många människor. Eftersom detta redan är etablerat som faktum, varför använder livsmedelsproducenter fortfarande dessa saker? Vilket skydd behöver en sulfitkänslig person förhindra de problem de medför?

En sulfider faller i klassificeringen av livsmedelsskyddsmedel, och de används för att förhindra eller minska missfärgningen som kan uppstå i ljusa frukter och grönsaker.

Sulfiterna fungerar som antioxidanter, och de tillsätts till sådana livsmedelsprodukter som torkade äpplen och dehydrerade potatis. Sulfiter kan även användas vid blekning av stärkelse.

Men 1986 förbjöds livsmedels- och drogadministrationen användning av sulfiter på frukt och grönsaker avsedda att ätas rå, till exempel i sallader som du ofta hittar i restaurangsaladsbarer.

Medan du delar dina känslor med många andra, reagerar inte alla på förekomsten av sulfiter i mat. Ditt bästa skydd är att läsa etiketterna, men för att det ska vara effektivt måste du veta namnen på de olika formerna som sulfiter kan ta. Det finns sex sulfiteringsmedel som för närvarande används vid livsmedelsförädling: svaveldioxid, natriumsulfit, natrium- och kaliumbisulfit och natrium- och kaliummetabisulfit. Undvik mat med dessa ämnen på etiketten, och det blir bra.
mat för att gå ner i vikt snabbt Fett folk brinner mer kalorier genom träning än