måste gå ner i vikt fest eller hungersnöd

bli smal på 4 veckor fest eller hungersnöd

Krista Varady är en universitet i Illinois vid Chicago-experten på alternativa dagar och har skrivit den nya boken ‘The Every Other Day Diet’ med Bill Gottlieb.

A: Den största fördelen med denna diet är att du får känna dig helt normal varannan dag. När människor försöker gå ner i vikt gör de det med cirka 25 procent minskning av kalorier varje dag. Vi finner att efter fyra till åtta veckor känner dieters berövade, och de blir frustrerade och slutar.

Med denna diet, även om du har en dag med tungt berövande, får du alltid se fram emot nästa dag när du känner dig helt normal. Poängen var att skapa en diet som folk kan hålla sig till för att uppnå sitt viktminskningsmål.

F: Du delar andra viktminskningsberättelser, men du talar också om din egen kamp med vikt. Du var en simmare i gymnasiet, äter och bränner massor av kalorier om dagen. Då när du kom till college, slutade du simma, men du ändrade inte dina matvanor.

A: Jag fick ‘freshman 15.’ Men ungefär ett år senare började jag lära mig om näring, och så småningom förlorade jag vikten. Hela mitt vuxna liv Jag har alltid varit ca 135 pund. Jag är 5 meter 7 tum lång. När jag blev gravid på 31,
måste gå ner i vikt fest eller hungersnöd
var jag nu mår bra tills jag fick 20 pund under mina sista två månader. Efter leveransen hade jag cirka 15 extra pund som var brutala att förlora.

Q: Men du gjorde det och fick sedan mycket av det tillbaka. Du skriver att du har kunnat hålla vikten av med alternativ dag fasta.

A: Även om jag mår omkring 3 pund över min målvikt, får jag på kosten och jag kan förlora ca 5 pund på cirka tre veckor.

Q: Ovanliga människor tenderar att förlora mer eftersom de har mer att förlora.

A: De förlorar ca 3 pund per vecka. Normalvikt folk kan använda kost och förlora ca 1 pund per vecka.

F: Låt oss prata om vetenskapen bakom kostnaden för andra dagars dag. Din första undersökning var med möss och sedan flyttade du till människor. Du var skeptisk till huruvida människor kunde hantera 500 kalorier om dagen. Och det är inte lätt .

A: De första 10 dagarna av kosten är ganska svåra. Du kan känna dig vriden och irritabel och kan vara förstoppad. Men 90 procent av människor säger att efteråt vill de inte längre ha en frukost eller middag.

F: Varför är det?

A: Det är en hungerundertryckande påverkan som vi tror är liknande som vad som händer när du är på en låg carbdiet. Med denna diet är kosttillskottet så liten med 500 kalorier att kolhydratutjämningen är liten. Jag tror också att folk kan vänja sig på någonting om de arbetar på det.

Fråga: Du skriver att en av de mest fascinerande sakerna om alternativ dag är att folk inte bjuder på de dagar då de kan äta vad de vill, och det är därför de går ner i vikt.

A: Ja. En av frågorna vi hade under undersökningen var: Hur mycket skulle folk äta på foderdagen? Jag trodde att en person skulle äta minst 150 procent av kalorierna som han eller hon hade vant vid att äta. Men folk skulle alltid berätta för oss att på foderdagen, även om de var ivriga att göra sin typiska bacon och ägg frukost, kunde de bara äta hälften av det.

F: Varför är det?

A: Vi tror att magen kan krympa, men vi är inte säkra. För att mäta det skulle det kräva ett ganska invasivt förfarande, och vi är inte där ännu. Men det kan också vara att vi har snackat så mycket att vi inte längre är i kontakt med våra hunger-signaler. Med alternativ dag fasta, inser människor att deras kroppar skickar signaler som berättar för dem när de är fulla.

Fråga: Det som jag tyckte mest intressant om din forskning är att dieters fortfarande kan äta hög fetthalt och hålla vikt. De hade också minskningar i kolesterol och blodtryck. Hur är detta?

A: Efter den första pilotstudien visade vi ut att människor skulle förlora omkring 10 till 30 pund på cirka åtta veckor. Vi publicerade den studien, och en av de frågor jag fick var: Vad händer om människor äter hög fetthalt?
måste gå ner i vikt fest eller hungersnöd