hur snabbt kan man gå ner i vikt Fettförlust för kvinna

bästa dieten för att gå ner i vikt Fettförlust för kvinna

3 unika tips för att förlora ditt kroppsfett snabbare 1) Regelbunden daglig träning Regelbunden daglig träning hjälper till att höja din metabolismhastighet, bränna kalorier, forma din muskelväv, vilket är väldigt viktigt för att tona dina tights, botten och mage. 2) Drick mycket vatten Vatten är viktigt för att hålla upp dina nivåer av hydrering. Du borde dricka vatten under träningen för att säkerställa att du inte torkar. Du behöver mycket kroppsvatten för att driva fettförbränningsprocessen. 3) Ange dina kortsiktiga och långsiktiga mål. Ta reda på vilken typ av kropp du vill uppnå Exempel på kortsiktiga mål och långsiktiga mål: Dagliga mål Veckovisa mål 1 månads mål 3 månaders mål 12 månaders mål Ditt ultimata långsiktiga mål att du ska ha det bästa målet är att du vill uppnå den idealiska kroppen. För att gå ner i vikt snabbare och effektivt måste du veta de värre livsmedel som du aldrig borde äta och den bästa maten du borde äta hela tiden. Det finns 10 fallgropar du behöver veta: 1) Äta mindre kommer att gå ner i vikt Efter att ha svält börjar kroppen spara energi och metabolism droppar. 2) Övning kan omedelbart bränna extra kalorier efter övermålning. Att göra kraftig övning efter övermålning är bara självkonsolidering. Diet spelar stor del (70%) i vikthantering. 3) Förlust i väga t = förlust i fett? Kroppsvikt = Ben + Vatten + Muskler + Fett Var inte glad om du förlorar vatten och muskler. Uppmuntra FAT-förlustförhöjning MUSCLES MASS. 4) Dricker yoghurt och fruktjuice kan gå ner i vikt? Vad du får nästa är överdriven, studsar tillbaka, brist på fiber och vitaminer. Du bör styra totala kalorier, inte typ av mat. 5) Högprotein, fettfri måltid ersättning? För högt protein kommer att bota njur, risk för cancer, förlora kalcium. Återvinna i vikt. 6) Drastisk viktminskning i kort tidsperiod betyder effektiv? Viktminskning på kort tid kommer att återvinnas lätt skadligt för kroppen. Den säkraste hastigheten kommer inte att vara mer än 1 kg / vecka. 7) Anorexi och laxermedel kan lösa övermålningsproblem? Anorexi kan orsaka förstoppning, dietstörning. Lång sikt på laxermedel kan orsaka matsmältningssystemet, undernäring, uttorkning. 8) Fortsätt försöka och ändra alla typer av viktminskning metoder? Röden av problemet är alltid kost och motion. Alla program måste åtminstone försöka i 2 till 3 månader. 9) Förlorad vikt är en skamlig sak? Negativitet är hinderet för att lyckas. Du bör meddela din önskan att du ska minska vikt så att alla kan stödja dig. 10) Har du inte tydliga mål och planer i vikthantering? Om du vill lyckas med vikthanteringsprogram måste du ha en målplan, liksom planens genomförande. Hoppas att denna artikel ger dig några bra idéer om fettförlust för kvinnor.
hur snabbt kan man gå ner i vikt Fettförlust för kvinna