hur man går ner i vikt snabbt Fettberedningsmetoder

lchf gå ner i vikt snabbt Fettberedningsmetoder

Den första månaden på året är återigen över oss, och de nyvuxna folkmassorna på det lokala gymet finns i överflöd. Grattis på din viljestyrka. För att hjälpa dig vill jag ge dig matlagningsmetodalternativ som förhoppningsvis hjälper till att lägga till variation och hålla lite spänning i dina måltider. Låt oss vara ärliga, hur många mer torra bitar av rostat bröd, kokt ägg eller vanliga sallader kan du mage innan du förlorar din tro på burger och pommes frites som hemsöker dig i dina drömmar?

Innehållet i de 10 mest vanliga nyårsbeslutningarna är viktminskning, övning mer och äta bättre. Även om jag inte är en dietist eller en personlig tränare kan jag hjälpa dig i köket.

Att ha en bakgård grill är en populär händelse under sommaren, men året runt ger det en bra matlagning med låg fetthalt. Grillade kött, fisk och till och med grönsaker smakar alltid bra på grund av den särpräglade flammliksna smaka smaken och karamelliseringen. Mycket lite fett måste läggas till föremål för att hålla dem stickande och det finns inga krukor för att städa upp. En lågmjölkspray som appliceras på kallgallret före tändning kan också underlätta matlagningsprocessen och hjälpa till att göra de här underbara grillmärkena. En av de få hälsoproblemen är mängden cancerframkallande ämnen när maten är överkokt över en flamma. De svarta bitarna måste helst avlägsnas om det här är ett problem för dig.

Poaching i en salig buljong eller vin är ett bra sätt att inte bara smaka på smak utan också hålla kycklingen eller fisken extremt fuktig. Jag tycker att poaching är mycket missförstådd. Det är inte detsamma som ‘kokande’. En av de sista sakerna jag skulle vilja äta är kokt kyckling. Den kulinariska definitionen av poaching är att laga försiktigt i vatten eller annan vätska som är het men inte faktiskt bubbla, ca 160 till 180 grader Fahrenheit. Vinpokad lax med en spetsad kryddat,
hur man går ner i vikt snabbt Fettberedningsmetoder
ingen fet gräddfil är fantastiskt utsökt och otroligt fuktig.

Braising kött är ett annat sätt att minska mängden fett i din måltid. ‘Braising’ är processen att snabbt krossa ditt kött för smak och sedan laga mat med en liten mängd vätska. Billigare hårdare köttstycken som kokas med denna ‘fuktiga värme’ -metoden under en längre tillagningstid blir mycket ömma. Vätskan (vin, buljong, öl, juice, etc.) bidrar till att bryta ner den obehagliga bindväven som finns i dessa fyndbestämmelser på slaktarens räknare. Braising fungerar även med smidigare produkter som skinnfritt kycklingbröst eller fläsklinne bara koka inte dem så länge.

Vi har bara repor kulinariska ytan, men förhoppningsvis hjälper det dig att få lite entusiasm för dina köksupplevelser. Glöm inte det rikliga antalet fettflaskor i din lokala stormarknad. De är inte bara perfekta på sallader, men också använda dem som marinader, dips och såser med vissa rätter för att hjälpa till med att snabbt lägga till variation. Kom bara ihåg ‘nej fett ‘betyder inte’ ingen kalori ‘läser alltid näringsetiketterna.

Kära Chef Dez:

Jag är på en diet och letar efter sätt att tillsätta smak till mina måltider utan att lägga till fett eller för många kalorier. Några förslag?

Dawn W.

Langley,
hur man går ner i vikt snabbt Fettberedningsmetoder
BC

Kära gryning:

Örter och kryddor är vägen att gå. Torra krydda gnidder och färska örter lägger till massor av smak utan att lägga till ett antal kalorier. Prova att laga mat med fettfria buljonger.