hur man går ner i vikt Fetma lösningen hemlighet

kalorier isbergssallad Fetma lösningen hemlighet

Ett återkommande tema som höll på att dyka upp när prata vände sig till kost / näring var hur mycket matkroppsbyggare packade bort dagligen. Dessa män lärde sina kroppar hur man hanterar ständigt större mängder kalorier utan att bli feta. Kontrast här med den typiska överviktiga personen som äter en måltid om dagen och lägger kroppsfett på droppe av en hatt. Jag jobbar med en besättning av överviktiga människor och har stor framgång med hjälp av modifierad kroppsbyggare att äta taktik för att hjälpa de obese förlora kroppsfett.

Den första affärsordningen för övervikt är att upprätta ett flertal måltidschema. Den uppenbara fördelen med denna strategi är att den delar de dagliga kalorierna i mindre bitar. Jag kräver att den obese personen ska äta var tredje timme och det brukar fungera till fem matar om dagen. För det andra insisterar vi på att de städa upp matvalen. Vissa livsmedel kan lätt omvandlas till kroppsfett (sockermat, konstgjord mat och mättat fett) och vissa livsmedel är nästan omöjliga för kroppen att omvandlas till fett (magert protein, fibrösa kolhydrater). Kroppsmetabolismen sparkar in i ett högt redskap för att smälta protein och fiber skapar det som kallas den termogena effekten av mat. Kroppstemperaturen ökar faktiskt när matsmältningssystemet står inför den skrämmande uppgiften att bryta ner svårt att smälta protein och fiber.

Flera måltider tillåter kroppen att hantera färre kalorier vid någon sittande och den upprepade övningen att äta 5 6 måltider om dagen lär kroppen att bli skicklig för att smälta och distribuera mat. Bättre att äta 3.000 ‘rena’ kalorier om dagen uppdelad i sex femhundra kalorier dagliga måltider än en 1 500 kalori mega smutsig snabbmat måltid.

Resultaten är häpnadsväckande när de överviktiga köper in i tillvägagångssättet. Jag har en man som har förlorat 40 pounds kroppsvikt på 40 dagar samtidigt som han lägger till 12 pund muskel. Han började på 240 och i går vägde han 200. Detta är mycket mer imponerande eftersom han inte förlorade muskler i processen, han lade till muskler i processen. Detta var ingen ex jock laddad med muskelminnet; Det här är en 48-årig man med erfarenhet av viktminskning.

Obese folk som slash kalorier slutar förlora så mycket fett som muskler och hamna som miniatyriserade versioner av de gamla fettjakterna. Denna modifierade kroppsbyggare tillvägagångssätt smälter samtidigt som man lägger till muskler: den överviktiga personen äter mer och som ett direkt resultat känns energiskt och livfullt under processen. Kontrast detta med kaloribasern som känner sig berövad, nekad och ständigt på gränsen till en binge. En person som äter hälsosamma livsmedel vart tredje timme är mycket mindre benägna att binge och blåsa deras kost än någon fattig fet person som lever på 1200 kalorier om dagen. Den kalorihåriga överviktiga individen har satt sitt kaloritak så lågt att att äta en godisbar eller en skål glass får dem att lägga till fem pund på 24 timmar.

Genom att lägga till funktionell muskel och bygghållfasthet kan den obese personen bli mobil och skicklig vid klättring, gå ut ur en låg stol och driva sin massa runt. Jämför detta med kaloribasern som faktiskt försämrar sin redan svaga kropp. De som beror på deprivation för att utlösa kroppsviktförsvagning försvagar immunsystemet och fortsätter att förkyla förkylning och sjukdom.

De som lever på 1000 till 1500 kalorier om dagen lever i en stressig psykologisk värld av förnekelse. En person som har förhöjt sin ämnesomsättning och konsumerar 3.000 kalorier om dagen kan absorbera en tillfällig binge långt, långt bättre än en person som svälter. Jag tillåter mitt folk en fusk måltid en gång i veckan: det här gör att de kan känna sig psykologiskt fria. Den intressanta saken om fuskmåltid (inte fuskar dagens fuskmåltid) är att ‘vara bra’ den andra 6 7/8 av den tid som sötsaker, fett och skräp de längtar efter och kan äta avvisas av kroppen och resulterar klassiskt i diarre.

Jag tränar fem överviktiga människor Jag jobbar för närvarande med en man och fyra kvinnor och alla upplever lika spektakulära resultat: alla förlorar ohälsosamt fett samtidigt som man bygger funktionell muskel och äter mer mat än de gjorde innan de började processen. Detta motstridiga tillvägagångssätt äter mer för att förlora fett slogs direkt ur spelboken för mästare kroppsbyggare och kan användas till stor effekt av alla som är intresserade av att förlora fett samtidigt som man lägger till muskler.
hur man går ner i vikt Fetma lösningen hemlighet