hur går man snabbt ner i vikt Fett är officiellt incurable enligt vetenskapen

viktminskning träning Fett är officiellt incurable enligt vetenskapen

Låt oss få det här rakt: Antalet dieters som går från fett till tunt och stannar där, räknas statistiskt ner till noll.

Varje studie säger så. Ingen studie säger något annat. Ingen.

Åh, du kan förlora ett ton av vikt med kost och motion. Du kommer att få tillbaka den. Här är en studie som kör numren. Här är en mycket större analys av varje långsiktig studie om viktminskning som de kan hitta. De finner alla exakt samma sak: Du kan förlora och hålla lite mindre belopp, 10 eller 15 pund, för resten av ditt liv är det svårt , men det kan göras. Sällsynta fall kan hålla lite längre.

Och när jag säger ‘ingen’ menar jag att de här fallen är så obscenely sällsynta att de inte ens syns på diagrammet. De kan inte ens hitta tillräckligt med sådana att inkludera i studierna. Det är som att försöka studera personer som har överlevt att falla ut ur planen. Utan operation är fetma effektivt obotligt. Varje studie visar det, och ingen kommer att erkänna det.

Så killen eller tjejen ser du i ‘Före’ och ‘Efter’ bilder i viktminskningsproblem, som helt förändrade kroppstypen med kost och motion? Du vet, som Jared från tunnelbanan, som förlorade 230 pund? Antingen kommer de att vara feta igen om ett par år, eller de är ett medicinskt missnöje förekomst, som cancerpatienten som fick veta att han hade sex månader att leva men mirakulöst överlever 20 år. Den där killen existerar, vi vet alla kända exempel. Fantastiskt!

Hur sällsynt? Tja, den här personen gjorde matte, och så långt som de kunde berätta, behöll två av 1000 viktvaktskunder faktiskt stora viktminskningar permanent. Två av tusen. Det betyder att om du är fet, är du 25 gånger mer sannolikt att överleva att bli sköt i huvudet än att sluta vara fet. En senare studie säger att det är ännu värre, för män åtminstone fann de 1 av 1 290 hårdvuxna män förlorade vikt och höll det av och 1 av 677 honor.

Samtidigt är här en artikel där forskare förundras över den fantastiska framgången med Weight Watchers, eftersom en studie av deras mest framgångsrika kunder visade att de permanent förlorade 5 procent av deras vikt. Wow! Du kommer in på 300 pounds, du stannar vid 285! Nästa stopp, thong butik!

Om vi ​​bara kunde se sitt ansikte, så såg vi det helt och hållet samma person!

‘Tja, sluta bara äta så mycket!’ Visst, barn. För att känna hur det är, försök det här: Gå, säg bara 72 timmar utan att äta någonting. Se hur länge det är tills svältmekanismen sparkar in och hjärnan börjar hamra dig med mat uppmanar med sådan maskinpistolfrekvens att det är i princip omöjligt att motstå. Det är vad livet är för en tidigare fett person hela tiden. Deras hungersnittsbrytare är permanent på. Och de ‘går inte 72 timmar, de’ försöker att gå resten av sitt liv. Tala inte med mitt ord för det. Det är som att vara en missbrukare där abstinenssymptomen går i decennier.

Som den här artikeln förklarar, den person som är 175 pund efter en stor viktminskning har nu en helt annan fysisk smink från den person som naturligtvis har 175 övningar för dem mindre, kalorier lagras lättare som fett, den impulsen att äta förekommer långt , mycket oftare. Den tidigare feta personen kan utöva tio gånger viljestyrkan hos den aldrig feta killen och slår fortfarande upp fett igen. Impulserna är helt enkelt mer frekventa och starkare, och de fysiska konsekvenserna av att ge in är allvarligare. De människor som framgångsrikt gör det är de som blir psykologiskt obsessiva över det, som den kusliga killen som byggde ett Eiffeltorn ur tandpetare.

Statistiskt sett är det enda alternativet med någon framgångshastighet ett hemskt, hemskt kirurgiskt ingrepp. Jag kan inte hitta några data som säger något annat. Håll allt detta i åtanke nästa gång du ser en Jenny Craig eller Bowflex kommersiell.
hur går man snabbt ner i vikt Fett är officiellt incurable enligt vetenskapen