gå ner i vikt piller Fettläger för odlade

gå ner 5 kg på en månad Fettläger för odlade

Vid 5 fot 10 tum var programvaruföretaget från Newport, Kalifornien, då 40, 280 pund. Hennes vikt hade alltid fluktuerat, men hon bestämde sig för att hon ville smala ner en gång för alla.

Hon snubblade på webbplatsen för Hilton Head Health Institute, ett självbetalt ‘weight loss spa retreat center’ i South Carolina, och registrerade sig. ‘Jag gick där och kände inte mycket om vad jag var för’, säger hon. ‘Jag ville inte bli bortskämd; Jag ville bli frisk. ‘

Viktminskningar, spa och orter för vuxna Den vuxna versionen av fettläger har funnits i årtionden. Men nu, som drivs av ökad medvetenhet om hälsoriskerna hos fetma och populariteten hos viktminskningstester som den största förloraren, verkar de vara på uppgång. Men jobbar de?

Ja, enligt Ackerman. Efter två veckor av simning och fitness klasser, förlorade hon 11 pund. ‘Det var ett bra hopp för mig’, säger Ackerman, som återvände till institutet två gånger och fortsatte att förlora mer än 100 pund. Förra året var hon gift på stranden; hon vägde 165 pund och var en trim och självsäker storlek 12.

Men som de säger i Jenny Craig-annonser, ‘Resultatet är inte typiskt.’ Experter varnar för att dessa retreater inte är för alla och inte alltid fungerar. Viktminskningen kanske inte varar, och det kan inte vara värt kostnaden, som kan vara så hög som flera tusen dollar i veckan. Hon varade bara två veckor innan man slängde in handduken i juli 2007.

‘Jag hade hela konceptet i mitt huvud av The Biggest Loser,’ säger hon och hänvisar till den intensiva (och obligatoriska) träningen som deltagarna får. Det var inte det hon hittade när hon kom fram. ‘Allt var valfritt, så många människor satt bara och pratade om att gå ner i vikt’, säger hon. ‘Jag tror att jag förlorade åtta pund, men det är bara för att de svälter du, säger McLaren. nästan fördubblats.

Liknande program för vuxna är nu allmänt tillgängliga. Istället för att stressa extrem viktminskning på kort tid tenderar dessa program att fokusera på hållbara livsstilsförändringar.

Dessa viktminskning retreats marknadsföra sina tjänster på olika sätt. Några, som den rikstäckande kedjan Wellspring Retreats,
gå ner i vikt piller Fettläger för odlade
betonar utomhusaktiviteter som forsränning, surfing och bergsklättring, medan andra som Duke Universitys Diet and Fitness Center har en klinik som atmosfär. För en mer avslappnad strategi , där är Green Mountain, ett ‘viktminskningsprogram’ i Vermont enbart för kvinnor. Det finns även en största Loser Resort i Utah.

Medan temat och dagligt schema varierar vid varje reträtt, är de flesta program strukturerad kring motion, hälsosam mat och livsstilutbildning. Vid Hilton Head Health Institute åt Ackerman tre begränsade kalori måltider om dagen (följt av 20 minuters promenader), och hade övningar, nutrition föreläsningar, matlagningskurser och beteende modifiering seminarier. Kostnaden för att delta i en vuxen viktminskning reträtt sträcker sig från cirka $ 2000 till $ 7000 per vecka.

Jobbar dem?

Tävlande på den största förloraren upplever dramatisk viktminskning, men showen har brutit på grund av att resultaten ibland är tillfälliga. År 2009, till exempel, säsong tre vinnaren Erik Chopin som förlorade 214 pund på showen berättade Oprah Winfrey att han hade fått mest av tyngden tillbaka. Förlorar människor som går in i viktminskningstillgångar också en betydande vikt, och kommer de sannolikt att se en liknande återhämtningseffekt?

Forskningen om viktminskningsprogram för bostäder är begränsad, och resultaten har blivit blandade. Studier av Pritikin Longevity Center Spa i Aventura, Florida har det mest undersökta programmet av sitt slag visat att gästerna förlorar mellan 4 procent och 5 procent av sin kroppsvikt. På samma sätt, i en studie 2006 av personer som deltog i ett viktminskningsläger i Europa i mer än fem månader, var drygt en fjärdedel en viktminskning på 10 procent efter fyra år.

Hester säger att tyngdförlustläger är mer benägna att vara effektiva om de är utformade och administrerade av kvalificerade sjukvårdspersonal, och om programmet lär människor hur man vidtar hälsosamma beteenden på lång sikt. ‘Tyvärr,’ säger hon, ‘vissa viktminskningsläger främjar snabb viktminskning genom dieter med mycket lågt kaloriinnehåll och / eller en straffande övning. Båda är osannolikt att de kan vara långsiktiga och inte relevanta för hälsosam viktminskning.’

Paul J. Gately, en professor i träning och fetma vid Leeds Metropolitan University (där han har forskat med Hester) säger att väldigt få läger har ett tillräckligt omfattande tillvägagångssätt för viktminskning. Programmen bör innehålla ‘inte bara den fysiska erfarenheten utan den emotionella, psykologiska och sociala erfarenheten både under och efter ingripandet’, säger han. ‘Alla är kritiska för att uppnå starka resultat.’

De viktminskningsregimer som används i klinisk forskning skapas med hjälp av de bästa tillgängliga vetenskapliga bevisen, tillägger Gately. Däremot säger ‘det finns nästan inget bevis’ för kommersiella tyngdförluster. Han vet ‘Om du vet att din intervention fungerar, skulle du ha en stor mängd bevis på det eftersom det skulle vara en mycket stark försäljning punkt. [Istället] blir det om vem som marknadsför dessa tjänster på bästa sätt. ‘
gå ner i vikt piller Fettläger för odlade