gå ner i vikt kost Fetma studier bör vakna

går inte ner i vikt Fetma studier bör vakna

visade den största fetmahöjningen i procentila punkter, från en fetma på 10,5 procent år 1980 till 26,5 procent år 2015. 26,5 procent som är mer än en i fyra amerikaner.

12,5 procent av barnen var överviktiga år 2015, en ökning från 5 procent år 1980.

För studien, som undersökt 195 länder, övervikt beskrivs som ett kroppsmassindex på 30 eller högre.

‘Människor som hävdar viktminskning gör det på egen riskrisk för hjärt-kärlsjukdomar, diabetes, cancer och andra livshotande förhållanden’, säger Dr.

På grund av dagens nationella debatt om hälso-och sjukvården i synnerhet kostnaden för hälso-och sjukvård ensam, borde resultaten av en överviktstudie som den här resonera över hela landet. Det är nästan 200 miljarder dollar eller nästan 21 procent av de totala medicinska kostnaderna.

‘Denna studie visar vad vi vet: Inget land i världen har minskat övervikt eller fetma nivåer. Det här är häpnadsväckande med tanke på de enorma hälso-och ekonomiska kostnaderna i samband med övervikt och fetma,’ Barry Popkin, en näringslärare vid University of North Carolina , berättade New York Times.

Utmaningen att minska fetma och bli ett hälsosammare land är signifikant, mångfacetterad och kommer inte att mötas över natten, förstås, men för inspiration behöver amerikaner inte se längre ut än den framgångsrika ansträngningen att minska användningen av tobak. kirurgens rapport om rökning och hälsa, koppla cigarettrökning med lungcancer, hjärtsjukdom och emfysem. Enligt Centers for Disease Control röstade 42 procent av amerikanerna cigaretter 1965, året efter Terrys rapport. År 2015, 50 år senare, sänktes satsen till 15 procent. Det är uppenbart att ett nationellt anti-rökningsåtagande, inklusive varningsetiketter, reklambegränsningar, offentliga serviceinitiativ, högre skatter och rökfria lagar, har visat dramatiska, positiva resultat.

Att bekämpa det som vi tror är en nödvändig kamp mot fetma kräver kollektiv nationell erkännande av hur allvarligt problemet är och kollektiv nationell omfamning av en omfattande och hållbar strategi för åtgärder som involverar hela amerikanska samhällsregeringen, hälsovårdsindustrin, skolor, ideella organisationer, privata företag, samhällen, grannskap, familjer och individer.
gå ner i vikt kost Fetma studier bör vakna