gå ner i vikt blogg Fem sätt Alber kan motsätta sig B

vad ska man göra för att gå ner i vikt Fem sätt Alber kan motsätta sig B

Faced med ett potentiellt nytt hinder för att exportera Alberta olja, har Premier Rachel Notley lovat att stå fast för att försvara arbetstillfällen och oljebranschen men har hittills erbjudit några detaljer.

Brittiska Columbia-regeringen tog direkt sikte på Kinder Morgan-sträckan 7,4 miljarder dollar Trans Mountain pipeline expansion från Alberta till Västkusten tidigare i veckan genom att föreslå att begränsa ökningen av bitumenleveranser tills det kan genomföra ytterligare spillresponsstudier.

1. tills rörledningen var en go. kraft. satt att komma online 2025. Howe Institute. kommer att driva upp priset ytterligare, sa han.

tror att några typer av hot inom elutrymmet är utan stor hävstång från vår sida, eller i risken för allvarliga backfire, sa Shaffer.

2. till domstolPipelines som korsar provinsiella gränser är federal regering jurisdiktion, och Alberta borde söka ett nödförbud för att genomdriva den här regeln, säger Brian Crowley, VD för MacDonald Laurier Institute, en Ottawa tanktank.

Notley sade torsdagen regeringen tittar på en rättslig strategi, men utarbetade.

Ett rättsfall skulle inte vara så enkelt som det låter, säger Eric Adams, en universitetsexpert av Alberta i konstitutionell lag. kan argumentera för att dess rörelse är att skydda miljön i allmänhet,
gå ner i vikt blogg Fem sätt Alber kan motsätta sig B
inte ett riktat block mot rörledningen, sade han, även om tidpunkten berättar.

3. Press Ottawa till steg inNotley utnyttjade premiärministern Justin Trudeau besök i Edmonton på torsdagen för att insistera att han klargör att endast den federala regeringen kan säga hur mycket olja flyter genom rörledningar.

Trudeau bör förklara för alla kanadensare att projektet redan har genomgått en rigorös miljööversyn, säger Tim McMillan, ordförande för den kanadensiska oljeproducentens kanadensiska producent. spat, sade Crowley: klandra den federala regeringen för att vara så låg nyckeln och så pacifistisk för att skydda canadiernas rättigheter att utföra sina legitima och juridiska affärsverksamheter. Håll kvar oljetransporter I en modern hyllning till Alberts tankar om 1980-talets nationella energiprogram, kan Albertans gråta, de västra bastarderna fryser i mörkret. kommer från olja pumpas ner befintliga Trans Mountain pipeline. Om Alberta stängde av kranen, skulle gaspriserna stiga och kusten skulle vara i en nypa, sa Shaffer. skulle skada Alberta (och Saskatchewan) producenter också, sade han.

Det kan också leda till att New West Partnership, som säger att regeringsbestämmelserna kan försämra handeln mellan västra provinserna.

5. år 2016 och spenderade 1,4 miljarder dollar.

Alberts regering kunde potentiellt utveckla en kampanj för att uppmuntra invånare att istället spendera pengarna i Banff eller Drumheller.
gå ner i vikt blogg Fem sätt Alber kan motsätta sig B