gå ner 5 kilo på en vecka Fem östra steg till dieting framgång med Silver Cloud Diet

hur man går ner i vikt Fem östra steg till dieting framgång med Silver Cloud Diet

Home Articles Weight Loss ArticlesFive östliga steg för att banta framgång med Silver Cloud DietFive öststeg till dieting framgång med Silver Cloud Diet

Fem östra steg till dieting framgång med Silver Cloud Diet

Av Linda Eckhardt den 27 juli 2009 0

Fem enkla steg för att banta framgång med Silver Cloud Detox

Ge din kropp en vila från den västerländska kostens övergrepp. Börja Silver Cloud Diet med våra två veckors detox och din vikt kommer att släppa 10 15 pounds, och din midjestorlek kommer att gå ner 2 3 inches. Plus, du är aldrig hungrig och ditt kolesterol kommer att gå ner.

1. Var uppmärksam på allt du äter.

2. Lär dig att styra delarna

3. Drick mycket vatten. Minst 64 gram, inklusive te och kaffe

Lägg till en pressa citronsaft och det är varmt av cayenne för fullständig detox-effekt

4. Ät 5 små måltider om dagen.

en. 2 ägg till frukost

b. 2 uns fisk eller kött fyra gånger om dagen

5. Var uppmärksam på vad din kropp säger till dig.

en. Försök få 8 timmar sömn varje natt

b. Träna med att gå minst 15 minuter varje dag. Lägg till övningstid och noggrannhet som du kan.

Först kan du märka att uppmärksamhet på allt du äter verkar som en chore, men snart blir det andra naturen. Gör en punkt att sitta ner för att äta, bort från ditt skrivbord, bort från telefonen, bort från TV: n. Var uppmärksam på maten du lägger i munnen.

Denna diet består av de finaste, renaste livsmedel som finns. Det är en lyx att äta på detta sätt. Du förtjänar det allra bästa. Denna diet gör det hänt. Gör ett medvetet val att inte äta skräpmat. Eliminera vit mjöl och socker från din kost i alla kombinationer.

Portion kontroll är kanske den största utmaningen för de av oss som har bott på den så kallade västerländsk kost där de superstora delarna har skapat en nation av överfödda,
gå ner 5 kilo på en vecka Fem östra steg till dieting framgång med Silver Cloud Diet
undernärda människor. Om du lär dig att hantera dina portioner måste du räkna med kalorier. Köp dig själv en skala och väga kött och ostar för att bli van att servera storlekar. Detta hjälper dig när du går ut för att äta där de flesta så kallade delarna är minst två gånger och ibland tre gånger mängden mat som behövs för näring.

en. 2 uns kött handlar om storleken på din handflata

b. 1 uns ost handlar om storleken på en domino

Börja dagen med en varm kopp te eller kaffe. Detta stimulerar matsmältningssystemet och hjälper dig att känna dig snabbare. Om du har problem med att dricka den mängd vatten du behöver, köpa dig en 64 gram sportflaska och fyll i den. Se till att du har druckit varje droppe i slutet av dagen.

Dricksvatten före en måltid hjälper dig också att känna sig fylligare. Prova detta på en restaurang. Be om vatten när du sätter dig ner och drick ner hela glaset innan maten kommer.

Att göra din ämnesomsättning fungerar bättre och reglerar din glukos beror på vanliga små portioner av högprotein, högfettiga måltider. Detta kommer att stoppa dina begär i deras spår. Du vann de desperata uppmaningarna till skräpmat från maskinen eller deli ner på hörnet.

Att bli uppmärksam på din kropp är ofta en ny sak för personer som har haft många år av övervikt. Många slutar titta på sig själva i spegeln. De upplever aldrig att deras kropp är ‘tom’.

De förvirrar hypoglykemi, vilket är en status där dina blodsocker har sjunkit utfällt och varnar dig för att du ska gå i chock med hunger. En kropp som är väl näring och får tillräckligt med protein regelbundet genom hela dagen, reglerar sig själv. Du kommer att brinna fett. Du kommer aldrig att känna dig hungrig. Du kan lita på din kropp som, givet chans, kan reglera sig själv. Du kommer snart att kasta lång, kärleksfull tittar på dig själv i spegeln, för att du kommer att se bra ut.

Övning: Det är enklare än du tror

Nu när många av oss planteras framför en dator i 8 eller flera timmar om dagen kan begreppet motion tyckas omöjligt. Men om du slutar och tänker på dina normala aktiviteter kan du se hur du kan tränga i lite träning med alltför mycket arbete.
gå ner 5 kilo på en vecka Fem östra steg till dieting framgång med Silver Cloud Diet