gå ned i vikt snabbt Fettkatter kan vara din att älska

går inte ner i vikt trots träning Fettkatter kan vara din att älska

o Humane Society for Southwest Washington har en glidningsavgift för kattupptagningar, allt från $ 80 för kattungar yngre än 6 månader gamla. $ 50 för vuxna katter 6 månader till 6 år gammal; och $ 25 för senior katter äldre än 7 år.

o Avgifter inkluderar sterilisering, första veterinärvård och microchipping. 192. Ave.

Dessa katter är nödvändigtvis feta, skyddspersonal säger, bara och vackert. är många av dem på Humane Society for Southwest Washington, och de mer krävande katterna letar efter ett hem och en bra viktminskning coach. Skyddsmedlemmarna säger att de supersized katterna får en dålig rap bredvid sina kattunge motsvarigheter, men, egentligen, vad inte att älska?

katter är ofta inte den typ av katter som folk vill anta, säger Erin Griffin, den humana samhällets talesman. vill uppmuntra människor att ge dem ett andra utseende. svar på ett inflöde av skyddskatter, stora och små, har det humana samhället lanserat och Beautiful Promotion den här månaden och erbjuder överviktiga katter till rabatterade priser. För katter som tippar skalan över 14 pund, kommer det humana samhället att betala adoptionskostnader med $ 1 för varje pund av deras vikt.

Det betyder att anta en 21 pund tabby, som 6 år gammal Halbert, skulle ta adoptionspriset till $ 29, ner från $ 50 för en katt hans ålder.

Många av katterna i plusstorlek är framträdande på displayen i kattkolonier som vetter mot lyxlobbyn. De utmärks av ett tecken på deras kennel som läser och vacker. Halbert är det mänskliga samhället största.

Den inte så blygna katten närmar sig alla främlingar som går in i kenneln, slickar dem och snugglar upp när de sällskapar honom. Griffin sa att katter som Halbert är idealiska för familjer med äldre barn eller pensionärer eftersom katterna är så aktiva.

kommer att tendera att vara skottkatter, sa hon. gillar att snuggla. långt, adoptioner av de feta katterna eller för att vara PC, de stora utbenna har varit framgångsrika, sa Griffin. Åtta av skyddet 20 feta katter har antagits sedan början av september.

För de som väljer ett överviktigt husdjur rekommenderar adopteringsrådgivare en grundlig dietplan, helst torr kattmat över våtmat. Resten är sunt förnuft: delkontroll, delkontroll och mer delkontroll.
gå ned i vikt snabbt Fettkatter kan vara din att älska