dietmat recept fettförlorare

viktnedgång fettförlorare

Allt började som en satsning mellan två bröder, sedan expanderade snabbare än din farbrors midja på Thanksgiving.

Bröder Josh och Jacob Gibson, ett par tidigare Franklin County High School-fotbollsspelare som gick vidare till större saker (bokstavligen), ville desperat gå ner i vikt. Kost och motion skulle hjälpa, men de bestämde sig för att det bästa sättet att släppa pund var att ha lite pengar ridning på den.

Samtalet gick ut till vänner och medarbetare. ‘Bara för att du får det här e-postmeddelandet betyder inte att du är fet,’ skrev Josh Gibson. ‘Det betyder att jag tror att du är’ fet ‘.

Totalt 11 killar alla i 20- och 30-talet bellyflopped i poolen och ponied upp $ 100 vardera. Således föddes ‘Fantasy Fatball’, ett spel för tarmet, men inte svagt i hjärtat.

Låt bashing börja

Målen i spelet är enkla: gå ner i vikt, vinn pengar och helt luras och skräp prata dina kompisar online. Mannen som förlorar den högsta viktprocenten baserad på sin startvikt får $ 1000. Det är dock inte den roliga delen.

Josh Gibson gjorde papperskorgen lätt att prata genom att skapa en privat Fantasy Fatball blogg där konkurrenterna kunde skicka kommentarer och foton samt deras viktminskning framsteg. Kort sagt, det är inte en söt plats.

‘Jag vet att punkten i den här ligan är viktminskning genom fullständig skam och förödmjukelse’, skrev Gibson på bloggen.

Förutsättningen för Fantasy Fatball var ursprungligen modellerad efter andra idrottsliga leagues, där konkurrenterna väljer riktiga professionella spelare för sina fantasi ‘lag’, jämför sedan spelarens statistik för att bestämma vinnaren. Det konceptet var för förvirrande för att appliceras på Fatball-ligan, så konkurrenterna bestämde sig för att göra det till en enkel satsning.

Den riktiga kulan är på den privata bloggen. De tuggar inte bara fettet, de tuggar upp varandra i en serie inlägg som ofta innehåller fotografier av morbidt tjocka människor som är doktrerade, politiskt oriktiga eller ofta båda. Vanligtvis nämns en deltagares namn i bildtexten.

Viktvaktare detta är inte.

Dessa tävlande foder inte av höjande delar av inspirerande berättelser eller sentimental, varm och fuzzy uppmuntran. De matar och matar på varandra:

Det enda sätt en man kunde vinna var genom ‘viktminskning genom elektiv amputation’, skrev någon.

Det sägs om en tidig ledare att han ‘är’ en skinnig fett och kommer snart att platå. ‘

En kille fick höra att han inte hade någon chans ‘för att han fick ett så stort huvud.’

När det gäller uppmuntran, så är det hur killar gör det. Och det här är bara de kommentarer som vi kan publicera i en familjeblad.

I en nyligen satt intervju med sex av tävlande som bor i Roanoke Valley eller i närheten, erkände vännerna att online-bashing är bara för skojs skull. Faktum är att när de alla samlades för att prata om fatball komplimangerade de alla varandra om hur mycket vikt de hade förlorat.

‘Allt vi gör är att prata [papperskorgen] om varandra’ på bloggen sa Jacob Gibson. ‘Ingen pratar om vad de gör.’

Sammantaget har de 11 killarna skjutit mer än 300 pund sedan tävlingen började i mitten av december.

‘Vilken grov tanke som vi hade så mycket att förlora’, sa Josh Gibson. ‘Det är inte som att det finns 50 av oss.’

De flesta har förlorat pounds det gammaldags sättet: kost och motion. Smacken pratar också.

‘Det är inte pengarna, det är tävlingen.’

Nolen, en ställföreträdare i Franklin County Sheriff’s Office, sade att han i högskolan skulle beställa fem till fem avtal från Arby s fem rostbiffsmörgåsar för 5 dollar och äta dem alla. Nu äter han hälsosamt, även om hans livsmedelsbutik har fördubblats som ett resultat. Han hävdar att han redan har slukat sina vinster, även om han vinner.

Precis som Nolen har Jacob Gibson ändrat sina vanor till det bättre, även om han gjorde det taktiska felet att förlora 20 pund i höstas innan tävlingen började. Ändå är han mer än glatt att kasta den vikt han packade på som en fotbollsspelare på Virginia Tech i början av 2000-talet.
dietmat recept fettförlorare