viktminskning recept Backed Scientific Metoder för att hjälpa ditt barn Förlora vikt besegra barndomsfetma

snabb diet Backed Scientific Metoder för att hjälpa ditt barn Förlora vikt besegra barndomsfetma

1. Känn igen tecknen

Eftersom ditt barn förändras långsamt över tid, kan det vara lätt att förbise ett fetma problem även en som händer precis före dina ögon. När du ser ditt barn varje dag, blir du van vid det sätt han ser ut och antar automatiskt att han är i ‘rätt’ vikt eller ‘bara lite plump’. Det kan vara svårt att titta objektivt på ditt barn och känna igen tecken på fetma, men om du säger själv att din 5-åriga fortfarande har ‘baby fett’, så kanske du behöver ta en titt igen. Det ‘inte bara du över 70% av mammor och dads underskattar vikten och storleken på deras överviktiga barn, enligt en studie publicerad i Acta Paediatrica.

Att förstå att ditt barn är överviktigt eller överviktigt är det första steget du måste ta för att åtgärda och åtgärda problemet. Om du har problem med att komma till rätta med ditt barns vikt, kontakta ett BMI-diagram eller din familjläkare för att få en ide om det ideala viktintervallet för hans höjd och ram. Jämför idealet med sin nuvarande vikt. Om det finns en drastisk skillnad mellan dessa två figurer kan du få problem. Ta en titt i spegeln

Hon går som du, hon pratar som du, och sheeats som du? Ditt beteende har ett stort inflytande på ditt barn; det bästa sättet att berätta ett barn kommer att lyckas med en viktminskning regimen är att titta på graden av föräldraansvar. Barn med föräldrar som deltar i hälsosamma ätförändringar och vanor är mer benägna att framgångsrikt gå ner i vikt, indikerar forskare vid School of Medicine vid University of California, San Diego. Faktum är att deras studier visade att föräldrarna miste sig själva var ‘den viktigaste förutsägelsen för barnets viktminskning’.

Med andra ord, ett av de bästa sätten att hjälpa ditt barn att gå ner i vikt är att modellera rätt beteende och att gå ner i vikt själv om du behöver. Om du kan stå för att förlora några pund, har du det perfekta tillfället att få passform, och för att hjälpa din dotter att kasta några pund också. Som förälder spelar du också en nyckelroll för att bestämma vilka livsmedelsartiklar som kommer in i huset är kylskåpet fyllt med bakverk och frusen pizza eller färsk frukt och yoghurt? Det är upp till dig att skapa hälsosamma vanor som kommer att gynna dig både under en livstid.

3. Skapa hälsosamma sömnvanor

Professor Montplaisir inbjuder dig att tänka igen. Hans forskning visar att unga barn som sover mindre än 11 ​​timmar per natt har större risk att bli överviktiga när de är sju år gamla.

Att sova mindre kan påverka ditt barn på flera sätt. När hon är vaken flera timmar på dagen kommer hennes kaloriintag sannolikt att vara högre, eftersom hon kommer att äta mer mat och snacks. Trötta barn saknar energi, vilket betyder att hon är mindre benägna att springa och spela ute och mer sannolikt att läger ut på soffan framför tv: n. Detta kan skapa en ond cykelbarnsträning mindre för att de är trötta, men kan inte sova bra för att de inte får tillräcklig stimulans och övning under dagen. Bryt denna cykel genom att inställa goda sömnsvanor och du kommer även att förbättra ditt barns hälsa.

4. Stäng av TV: n

Inte bara är ett stillasittande barn ett överviktigt barn, men de snabbmatannonser som genomtränger tv: n kan faktiskt göra ditt barn fett. Barn som känner igen och kan identifiera ett stort antal skräpmatannonser är faktiskt mer överviktiga än sina mindre tv-kunniga motsvarigheter, säger Dr Auden C. McClure. Hon förklarar att den visuella signalen hos en snabbmatad ad kan uppmuntra barn att äta medan de tittar på tv och kan leda dem till ohälsosamma matvanor. Så stäng av TV: n och kasta lite pund.

5. äta middag tillsammans

När du äter middag tillsammans som en familj, har du ett inbyggt tillfälle att modellera stora bordsmetoder och bra matvanor också. Barn av båda könen äter bättre och mer näringsrika måltider när de delar ett bord med hela familjen. Vad som är viktigare är att barn som njuter av familjen måltider sannolikt kommer att fortsätta hälsosamma vanor senare i livet, säger University of Minnesota forskare.

Under hela min barndom, tonåringar och till och med början av tjugoårsåldern åtnjöt jag massor av familje måltider med mina föräldrar och 4 syskon, dagligen. Idag, i mitt mitten av trettiotalet, intygar jag på vilka forskare som fann: Barn som delade måltider med sin familj blev vuxna som åt mycket frukt och grönsaker och undvikde läskedrycker.

Hur du ser, vad du gör och även vad du äter har stor påverkan på hur ditt barn svarar och använder mat. Att undersöka dina vanor och ditt hemliv kan vara nyckeln till att hjälpa ditt överviktiga barn att gå ner i vikt. Kalorier och motion är viktiga, men andra faktorer, från hur mycket sömn han får varje natt till huruvida du inte äter mat tillsammans spelar en stor roll i hans viktminskningsresa.

Redaktörens anmärkning: Bekymrad över fetmaepidemin hos barn, Matthew Papaconstantinou, biolog, följer noggrant den vetenskapliga litteraturen inom fetma, nutrition och viktminskning. Han upprätthåller en viktminskningslogo där du kan hitta en väg att få Medifast med rabatt i juli, ett kliniskt studerat måltidsprogram och en kupong för att anmäla sig till viktvaktare. Matthew är en tidigare postdoktor vid Washington University School of Medicine i Saint Louis.
viktminskning recept Backed Scientific Metoder för att hjälpa ditt barn Förlora vikt besegra barndomsfetma