viktminskning piller Bajaj Auto lanserar Avenger ‘Feel Like God’ Rides för 2017

gå ner i vikt hemma Bajaj Auto lanserar Avenger ‘Feel Like God’ Rides för 2017

Upptäckt och lanserat förra året och nu i sin andra iteration, är Avenger Like God Cruising Season nu ett året runt initiativ, bestående av 40 turer över landet till 17 destinationer, som täcker mer än 20 000 km totalt. Den första turen i den här säsongen börjar den 24 juni, på väg till den pittoreska Spiti-dalen i Himachal Pradesh, och kommer att följas av turer till några av Indiens favoritbikedestinationer som bland annat Leh, Jaisalmer,
viktminskning piller Bajaj Auto lanserar Avenger 'Feel Like God' Rides för 2017
Goa, Yercaud och Yumthang Valley. Bajaj Avenger ägare som deltar i dessa åkattraktioner kommer att skämma bort i en mängd olika utomhusaktiviteter, från paragliding och lejonsafari till skogskryp och fågelskådning.

Kommentera införandet av Avenger FLG 2017 18 säsongen, sade Sumeet Narang, Vice President (Marketing), Bajaj Auto, att distansgruppsritt har fått enorm fart i de senaste åren över Indien. Avenger-märket förkroppsligar och dessa FLG-ritt symboliserar det värdet på bästa möjliga sätt. Det hjälper dessutom ryttarna att få den bästa upplevelsen av sina Avengers. Med Avenger FLG Rides vill vi uppmuntra våra värdefulla kunder att uppleva känslan av befrielse när de rider till de mest hemliga destinationerna. Avenger FLG har designats unikt med resurser och infrastruktur som främjar gruppritt på ett säkert och professionellt sätt.
viktminskning piller Bajaj Auto lanserar Avenger 'Feel Like God' Rides för 2017