snabb bantning Avgiftning och förlora vikt

rasa i vikt Avgiftning och förlora vikt

Det är inte förvånande att toxiner finns runt oss i luften, vattnet och i många kommersiella produkter. Du vet säkert att dessa toxiner kan göra dig sjuk. Damm, mögel och kemikalier kan leda till astma, allergier och andra kroniska tillstånd.

Men visste du att dessa toxiner också kan få dig att få extra vikt och förlora det nästan omöjligt?

Forskare vid Quebec universitet har visat en länk mellan miljöförorening och minskad metabolism. Dessutom orsakar toxiner inflammation i hela kroppen som kan leda till leptinresistens. Leptin är ett naturligt förekommande hormon i kroppen som hjälper till att reglera kroppsfett. När leptin slutar fungera uppträder leptinresistens, vilket leder till viktökning och kvarhållande av övervikt.

Avgiftning är det sätt som din kropp stöter på toxiner, en naturlig process som inträffar 24 timmar om dygnet. Du kan stödja din kropps förmåga att avgifta genom positiva livsstilsval som ökad näring, begränsande giftiga exponeringar och övning och stressreducering.

Upplever du någonsin? Brist på koncentration. Irritabilitet. Humörsvängningar . Dimmig headedness. Oförmåga att gå ner i vikt

Exponering för toxiner hemma, på kontoret och i skolan eller i en butik kan utlösa dessa problem. Vardagliga föremål som färg,
snabb bantning Avgiftning och förlora vikt
skrivare, magiska markörer och kopiatorer kan skapa de ovan angivna problemen.

Enkla steg för att minska exponeringen för vanliga toxiner

1) Måla. För ditt hem eller kontor, leta efter låg VOC-färg som är mindre giftig.

2) Laserskrivare och kopieringsmaskiner. Använd en DeskJet-skrivare eller -kopiator istället.

3) Hushållsprodukter: Använd alla naturliga och icke toxiska rengöringsmedel. Vi använder bakpulver och vatten för de flesta rengöring och vinäger utspädd med vatten för fönster.

4) Nytt kläder och tvätt. Tvätta nya kläder väl innan du bär på för att dra några av formaldehyden som används för att styva nytt tyg. Undvik starkt doftande tvättmedel och tygmjukmedel; Dessa ökar din exponering för kemikalier.

5) Inaktuell inomhusluft. Inomhusluftförorening erkänns som ett vanligt problem. Med lufttäta byggnader och hem kan toxiner byggas upp. Kom utomhus för lite frisk luft under lunchtiden.

6) Tobaksrök. Rök inte och gör ditt hem, bil och kontor en rökfri zon.

Avgiftning med mer näring inte mindre

När vi pratar om avgiftning menar vi inte fasta, rena eller andra förfaranden, och rekommenderar dem inte. Fastande kan vara farligt och undergräver kroppens förmåga att avgifta naturligt genom att beröva kroppen av adekvat näring.

Poängen med avgiftning är att hjälpa din kropp att bearbeta toxiner genom att ge det mer näring. Levern är det viktigaste organet för avgiftning. För att levern ska fungera bra i sitt avgiftningsarbete kräver det näring: tillräckligt med protein är viktigt för denna insats, och många grönsaker och örter kan hjälpa till.

Det finns speciella livsmedel du kan äta som hjälper levern att fungera bra för att bearbeta toxiner,
snabb bantning Avgiftning och förlora vikt
som de som anges nedan.