matschema för viktnedgång Ayreheart ger renässans folkmusik till Chestertown

recept gå ner i vikt Ayreheart ger renässans folkmusik till Chestertown

CHESTERTOWN När musikerna i Ayreheart kommer till Chestertown nästa månad kommer de att ge en blandning av ljud som de älskar att dela, från renässans konstmusiks skenande renhet till tidlösa folksånger, ett pressmeddelande. lördagen den 7 oktober i Sacred Heart Church, kommer den gamla musiken att spelas av Ronn McFarlane, lute och hans kollegor Brian Kay, sång, luta och komuz, Willard Morris, colascione och Mattias Rucht, slagverk.

Nu en Grammy nominerad klassiskt utbildad mästare, lärde McFarlane sig själv att göra musik på 13 på en ‘cranky sexton dollar stålsträng gitarr’, enligt pressmeddelandet.

McFarlane startade Ayreheart och förväntade sig att han skulle skriva och utföra luta solos som skulle vädja till en bred publik, men snart bjöd han Morris, Rucht och Kay att gå med honom. Idag är deras ljud en blandning av lut, sång,
matschema för viktnedgång Ayreheart ger renässans folkmusik till Chestertown
komuz, colascione och slagverk.

Några av dessa historiska instrument kan vara okända. Lutningen är ett pluckat stränginstrument som användes i ett extraordinärt musikutbud från medeltiden genom barockerna. Det var särskilt viktigt i renässansen. Komuz är ett gammalt fretlöst stränginstrument, och colascione är en typ av italiensk lut med lång hals.

Gränserna för musiken Ayreheart spelar någonsin i rörelse, vilken typ av musik de och deras publik älskar. Den 7 oktober erbjuder Ayreheart ‘Will You Walk The Woods So Wild’, ett program med renässansmusik från de brittiska öarna. Musik av John Dowland, William Byrd och John Johnson kommer att presenteras, liksom gamla ballad låtar från England, Skottland och Wales.

I pressmeddelandet sade NMFs musikchef Richard Rosenberg att Ayrehearts mix av ‘high art and folk music’ har ett universellt överklagande. ‘Den här konserten ger oss möjlighet att höra renässansmusik så mycket som publiken hade hört det,’ sa han. Musiken som ska utföras sträcker sig från 1300-talet till 1700-talet och tar lyssnaren på en historisk och musikalisk resa.

För tillgång till alla sex Resonance-konserter, köp NMF Annual Pass på $ 300. Det inkluderar också ingång till alla biljettbegivenheter på 2018 National Music Festival, en souvenirfestivalsguide och en inbjudan till passhållarna endast eftermiddagsmottagning, som tillgodoses av National Music Festival Hospitality Committee.

För bara året runt kammarmusikhändelser finns ett resonanspass tillgängligt för $ 100; för bara 2018 National Music Festival, köpa en Festival Pass. Festival Passes är prissatta till $ 225 i slutet av året; Priset ökar till 250 dollar per 1 januari.

Singelbiljetter är tillgängliga för detta och andra Resonance-konserter på $ 20 varje;
matschema för viktnedgång Ayreheart ger renässans folkmusik till Chestertown
barn och elever är $ 5 vardera. Var beredd att visa ett skol ID för studenter över 14 år.