lchf går inte ner i vikt avstånd dieting kompis uttrycker bekymmer

rasa i vikt avstånd dieting kompis uttrycker bekymmer

Kära Amy: Nyligen började min vän och jag banta tillsammans.

Trots att hon bor över landet talar vi ofta om vikten som vi förlorade och vad vi gjort för oss själva.

Den andra dagen berättade hon att hon bara åt en måltid om dagen eftersom hon vill vara mager och idag skrev hon en Tweet om hur hon skulle sänka hennes matintag ännu mer.

Jag försökte berätta för henne att det är bra att äta och att hon blir sjuk, men hon vann att lyssna på mig.

Finns det något jag kan göra för henne?

En orolig vän

Kära vän: Jag är en överlevande av nästan alla populära dieter under de senaste 50 åren, och jag försäkrar er båda om att dieting verkligen inte fungerar på lång sikt. Allvarligt begränsar ditt kaloriintag verkar främst att undertrycka en ämnesomsättning, så det blir svårare och svårare att gå ner i vikt. Det kan också utlösa en ätstörning, som kan leda till livslängd i kampen.

Vad som verkar fungera är att hitta en hälsosam balans mellan att äta och träna. Anledningen till att detta mycket tråkiga, icke-magiska svar på hela viktkontrollfrågan håller på att vara på grund av att efter den sista kramdieten har bleknat en persons positiva relation till mat (och till sin egen kropp) den viktigaste komponenten för att upprätthålla en hälsosam vikt. Att äta bra och leka glatt kommer alltid att vara bättre för dig än någon diet.

Fortsätt rådgöra med din vän att äta bra. Du säger inte hur gammal du är, men om du är orolig eller misstänkt att hon har utvecklat en ätstörning, kan det vara klokt att nå ut till en familjemedlem av henne och dela din oro. Du borde både få medicinska kontroller.

Kära Amy: Jag har pratat med en kille i några veckor och vårt förhållande verkar ganska allvarligt för mig.

Vi går på datum ett par gånger i veckan (eller hänger i alla fall).

Han har tagit mig till sina vänpartier och presenterat mig för många av hans vänner, som verkar som om jag tycker om mig.

Jag blev ganska nära sina vänner flickvänner.

Vi har båda pratat om hur vi uppenbarligen gillar varandra mycket. Vi agerar som ett par, men vi är verkligen ‘ett par.’

Varje gång jag tar upp det faktum att vi aren officiellt daterar, säger han bara att han ‘väntar på rätt tid’ att fråga mig.

Han säger i grund och botten att han försöker hitta en söt väg att fråga mig att vara i ett förhållande. Nya relationer är förvirrande nog utan att någon påtryckar att man i grunden känner behovet av att dyka upp frågan.

Om denna officiella status är något du måste ha, sätt sedan din egen tidsfrist angående din egen komfort om denna tvetydighet.

När tidsfristen går, borde du fråga honom, ‘Så är vi officiellt dating, eller vad?’ Om han lägger dig vidare, och om du helt enkelt måste ha detta förhållande stavat ut och ‘officiellt’, så kanske du måste säga till honom: ‘Jag är väldigt trött på att vänta, så låt oss ta en liten paus när du räknar ut vad du vill göra.’ Och sedan tillbaka.

Det faktum att du kämpar med detta redan i början av ditt förhållande bör i allmänhet göra dig lite försiktig om din kompatibilitet.

Kära Amy: Jag älskade ditt medlidande råd till ‘ängslig mor’, vars unga vuxna son skulle flytta utomlands. Jag uppskattade särskilt din rådgivning att hon tänker på familjemedlemmarna för de utplacerade medlemmarna av militären.

Jag är en militärmamma och har sagt farväl till min servicemedlem dotter tre gånger nu. Det är wrenching och heartbreaking, men jag stöder hennes önskan att tjäna sitt land.

Ibland måste våra föräldrar bara acceptera att våra barn har rätt att leva sina egna liv. Militär mamma

Kära mamma: Föräldrar slutar aldrig vara föräldrar, och de familjemedlemmar som stojiskt ser sina barn bort för militär utplacering har min oväldiga beundran. Våra servicemedlemmar kunde inte göra sina jobb utan att deras familjer älskar och stöder. Jag kan bara föreställa mig hur svårt det här är på alla.
lchf går inte ner i vikt avstånd dieting kompis uttrycker bekymmer