kost för viktminskning av barnvikt om fyra månader

kalorier för att gå ner i vikt av barnvikt om fyra månader

Den disciplinerande sångaren, som delar en pojkvän med rappern ex Future, visar på hennes tonade kroppsbyggnad i ett topplöst skott för sitt nya album Jackie och erkänner att hon kom tillbaka till sin pre-babyvikt tack delvis till tränare till stjärnorna Gunnar Peterson, som verkligen satte henne igenom sina steg. Ciara berättar Shape magazine: ‘Så snart doktorn sa att jag kunde börja träna igen,
kost för viktminskning av barnvikt om fyra månader
var jag på löpbandet nästa dag. Jag skulle gå till Gunnar först för en timmes träning, då hade jag ytterligare två kardio sessioner senare på dagen. Det var, tillsammans med en riktigt ren matplan, hur jag förlorade 60 pund på fyra månader.

‘Jag har en mantra:’ Maten går inte någonstans!
kost för viktminskning av barnvikt om fyra månader
‘ Känner du de dagar då du tror att du måste ha den tallrik pasta just nu? När jag försöker vara bra tar jag en minut att fråga mig själv: ‘Måste du verkligen äta alla dessa galna saker? Det kommer fortfarande att vara om du verkligen vill ha det senare ‘.’

Ciara avslöjar Peterson har också lagt sin senaste klient på en fem-dagars plyometrisk kardiokretsregim: ‘Det innehåller alltid boxningselement. Det är fantastiskt att du får tre i en träning: det sätter på dina muskler det’ sa kardiovaskulär träning och det är en mental träning. Efter att jag har gjort några rundor känner jag mig som om jag kan erövra världen. ‘