hur går man ner i vikt snabbt Ballongbehandling ett alternativ att bekämpa fetma

kalorier viktnedgång Ballongbehandling ett alternativ att bekämpa fetma

En mängd bevis har visat att fetma är mycket mer komplicerat än traditionellt tänkat. Faktum är att en expertpanel år 2008 beställdes av Fetmaföreningen för att granska bevis som medför fetma som en sjukdom. Food and Drug Administration godkände ORBERA Intragastric Balloon System. Detta är ett icke-kirurgiskt, minimalt invasivt viktminskningssystem som använder en gastrisk ballong som upptar utrymme i magen. Ballongen placeras i magen genom munnen medan patienten är under mild sedering. En gång på plats fylls ballongen med saltvatten eller saltlösning så att den expanderar i en sfärisk form. Ballongen kan fyllas med olika mängder saltlösning så att den passar bäst i patientens kroppsstruktur. Ballongen fungerar genom att ta upp utrymme i magen för att hjälpa patienterna gå ner i vikt. Systemet är tillfälligt och måste tas bort efter sex månader.
hur går man ner i vikt snabbt Ballongbehandling ett alternativ att bekämpa fetma