hjälp med att gå ner i vikt backade sätt att gå ner i vikt

snabb viktminskning lchf backade sätt att gå ner i vikt

Hypotalamisk lipofag och energetisk balans. Singh, R. Institutionen för medicin (Endokrinologi) och Molecular Pharmacology, Medlem av Diabetesforskningscentret, Albert Einstein College of Medicine, Bronx, NY. Åldrande, 2011 oktober; 3 (10): 934 []

Snabbmatkonsumtion och frukosthoppning: prediktorer av viktökning från ungdom till vuxen ålder i ett nationellt representativt prov. et al. Viktkontroll och Diabetesforskningscenter, Miriams sjukhus / Brown Medical School, Providence, Rhode Island. Journal of Adolescent Health, 2006 dec; 39 (6): 842 9. []

Inverkan av minskad måltidsfrekvens utan kaloribegränsning på glukosreglering i hälsosam, normal vikt mellan åldern män och kvinnor. Carlson, O., Martin, B, Stote, K., et al. Sockersektion, Laboratorium för klinisk undersökning, National Institute on Aging Intramural Research Program, Baltimore, MD. Metabolism, 2007 december; 56 (12): 1729 1734. []

Neurala svar på visuella matstimuli efter en normal vs högre protein frukost vid frukost hoppande tonåren: en pilot fMRI-studie. Institutionen för dieter och näring, University of Kansas Medical Center, Kansas City, Kansas. Övervikt, 2011 okt, 19 (10): 2019 25. []

Frukostkonsumtionen påverkar aptit, energiintag och metaboliska och endokrina reaktioner på livsmedel som konsumeras senare på dagen hos manliga vanliga frukostätare. Skolan för biomedicinska vetenskaper, Queen Medical Center,
hjälp med att gå ner i vikt backade sätt att gå ner i vikt
University of Nottingham, Nottingham NG7 2UH, Storbritannien. Journal of Nutrition, 2011 Jul; 141 (7): 1381 9. Epub 2011 11 maj.

Friska vanor kan snabbt gå ut genom fönstret när vi har en tight deadline, ingen tid för gymmet och några alternativ men ta ut mat. Att gå ner i vikt är ingen lätt uppgift, och att göra det på ett hälsosamt sätt kan vara ännu svårare. Vi förespråkar för att göra små förändringar varje dag, snarare än att göra drastiska förändringar på en gång. Men det är viktigt att komma ihåg att bara för att en viktminskningsstrategi fungerar för vissa (även om den stöds av vetenskapliga studier) kanske det inte fungerar för alla. Från att dricka mer vatten till att äta från blåa plattor, rundade vi upp några av våra favoritviktförluststips för att lägga till din dagliga rutin.

Ta lite tid att kasta skräpet. Om du har några favoriter, inte så bra saker som du gillar att spara som en behandling, klistra in dem på baksidan av skafferi med hälsosammare saker, som fullkornspasta, ris, bönor och nötter upp framför. Vi vet att bara för att burkarna av tonfisk och en påse linser är precis framför betyder att du glömmer brownie mixen helt och hållet, men det hjälper till att hålla brownieblandningen utom synhåll, ur sinnet. Att bara se eller luktar mat kan stimulera begär och öka hungern (särskilt sant för skräpmat) [10] .

Klipp smör och olja kan slash kalorier, och det är lätt att byta i mat som äppelmos, avokado, banan eller lin för bakning. Men det är viktigt att komma ihåg att vi fortfarande behöver fett i våra kostvanor som energikälla och att absorbera de fettlösliga vitaminerna A, D, E och K. Plus hjälper det oss att känna sig fulla. Få friska enomättade och fleromättade fetter från avokado, olivolja, nötter, kokosnötter, frön och fisk [26] . Bonus tips: Kombination av fett med fiber har visat sig öka fettkraften för att få oss att känna sig fulla [27] .

Enkla kolhydrater är de vita grejerna vita bröd, de flesta bakverk, raffinerade sockerarter (som i läsk). Vad gör det så enkelt? Dessa livsmedel ger energi, men saknar samma näringsämnen (vitaminer, mineraler och fibrer) som komplexa kolhydrater [28] . Kroppen bryter också enkelt kolhydrater ner snabbt, spikar blodsocker (insulin) och lämnar din mage kanske rubbar tidigare än du föreställde dig [29] . Välj hela korn i stället, vilket kan minska potentiellt farligt överskott av bukfettuppbyggnad (vilket kan leda till diabetes) [30] . Byt till helvete pasta eller fullkornsbröd, eller prova korn som brunt ris, quinoa eller hirs.
hjälp med att gå ner i vikt backade sätt att gå ner i vikt