gått ner i vikt blogg Avera erbjuder omfattande metoder för viktminskning kirurgi

recept viktminskning Avera erbjuder omfattande metoder för viktminskning kirurgi

‘Hon skulle ge oss recept. Hon skulle ge oss råd om hur man gör saker, på delar på allt. Jag kunde ringa henne och fråga henne’ hej, tror du att jag ska dricka det här eller äter jag det här? ‘Jag d text henne etiketten och hon säger ‘ja det är okej, bara gör det inte mycket.’ Hon var där när vi behövde henne ‘, sa Dave.

‘Det måste finnas ett antal karbohydrater och fetter och proteiner. Vi bryter upp det för dem. Vi lär dem hur man ska journalera. Med det ser vi hur de känner. För om de är’ nöjda och inte hungriga ‘,
gått ner i vikt blogg Avera erbjuder omfattande metoder för viktminskning kirurgi
så vi vet att vi är på rätt väg och om de ‘kommer att gå ner i vikt’, sa Hanzen.

‘Från en läkares synpunkt övervakar jag hälso-tränare och deras interaktioner med patienterna och sedan fysiskt utvärderar patienterna och tittar på den näringsstatus som försöker optimera vitaminer och saker innan de går till operation’, säger Dr. Flickema .

Dr Flickema säger att patienterna gå ner i vikt innan operationen ger dem inte bara mer självförtroende, men det gör också operationen säkrare.

‘Först och främst hjälper det att ta fett ut ur levern som är ditt avgiftningsorgan, så det gör det möjligt för levern att arbeta mer effektivt avgiftningsmedel och anestesi och liknande runt operation. Men sedan kommer kirurger tillbaka och säger att de’ måste spendera mindre tid i operationen. Så mindre tid i kirurgi motsvarar alltid också minskad komplikation efter komplikationer ‘,
gått ner i vikt blogg Avera erbjuder omfattande metoder för viktminskning kirurgi
sa Dr Flickema.