gå ner i vikt löpning Avstängning fortsätter till arbetsvecka

gå ner 5 kilo snabbt Avstängning fortsätter till arbetsvecka

WASHINGTON (AP) Regeringen avstängning kommer att sträcka sig in i arbetsveckan som senaten tycks närmare sluta sluta en partisan dödläge sen söndag men misslyckades med överenskommelsen.Senat Majority Leader Mitch McConnell och hans demokratiska ledare Chuck Schumer sade att förhandlingar fortfarande pågick i natt, med en omröstning för att bryta en demokratisk filibuster på en kort sikt finansieringsräkning planeras till middag måndag. McConnell lovade söndagen att senaten skulle ta upp lagstiftning om några av de främsta demokratiska prioriteringarna, inklusive invandring, om de inte redan behandlats före den 8 februari. Vi har ännu inte kommit överens om en väg framåt ‘, Sade Schumer och tillade att samtalen skulle fortsätta. McConnells åtagande följer timmar bakom kulisserna talar mellan ledarna och rang- och fillagarna om hur man avslutar två dagars visning av lagstiftningsdysfunktion. Senaten avbröts utan att rösta på söndagen, vilket garanterar att avstängningen skulle fortsätta till en tredje dag. Republikaner har blivit alltmer övertygade om att demokraterna bär kritik mot avstängningen och att de i slutändan skulle spänna. Vita huset och GOP-ledarna sa att de inte skulle förhandla med demokrater om invandring tills regeringen återupptogs. Det var indikationer på söndagen att demokratisk lösning började väcka, med växande bekymmer att en långvarig avstängning kunde visa sig vara en valprop för partiet precis som de har blivit övertygade om sina framtidsutsikter i november. Diskussioner ägde rum bakom stängda dörrar hela dagen med få yttre tecken på framsteg, som lagledare vända sig om att leverera animerade tal till nära tomma kamrar för att förklara varför den andra parten ska skylla. Senatens majoritetsledare McConnell och den demokratiska ledaren Chuck Schumer mötte senatets golv tidigt på kvällen, som många i tysta Capitol-kontor vred sina tv-skärmar till playoff-fotbollsspel. Som lagstiftare feudade var tecken på avstängning uppenbara på nationalparker och i vissa federala byråer. Kritiska regeringsfunktioner fortsatte med uniformerade tjänstemän, hälsoinspektörer och brottsbekämpande tjänstemän som satte sig i arbete utan lön. Lagarna var medvetna om att de politiska insatserna skulle sväva måndagsmorgon, när tusentals federala arbetstagare skulle få veta att stanna hemma eller i många fall , arbeta utan lön. Det som fortfarande var en helgbrott av Washington-dysfunktion kunde spira in i en bredare kris med politiska konsekvenser i novembers halvmånsval. Det hotet ledde till att en bipartisansk grupp senat måttlig huddle för en andra dagssöndag i hopp om att utforma en plan för att återuppta Regeringens konturer. Formuleringen av förslaget tog fortfarande form på söndagskvällen. I utbyte mot demokratiska röster om en åtgärd med tre veckor skulle GOP-ledningen i senaten komma överens om att ta itu med invandringspolitiken och andra pressande lagstiftningsfrågor under de närmaste veckorna. Chris Coons, D Del., Sade att den potentiella affären inte skulle garantera omedelbar omröstning om invandring i samband med att återuppta regeringen, men lagstiftare sökte ‘ett avtal om att vi skulle gå vidare till invandring’. Tillvägagångssättet fann förespråkare i South Carolina Sen. Lindsey Graham, som har försökt att mäklare en invandringsavtal, och Kentucky Sen. Rand Paul,
gå ner i vikt löpning Avstängning fortsätter till arbetsvecka
båda republikaner som avvisade ett tidigare korttidsförslag. Arizon en sen Jeff Flake, en annan tidigare ingen omröstning, meddelade att han skulle rösta för att återuppta regeringen måndagen. Söndag sade Graham att ingen överenskommelse hade uppnåtts av den måttliga gruppen eftersom demokraterna ännu inte var ombord. ‘För mina demokratiska vänner, överlever inte din hand’, sa han till reportrar. ‘En statlig avstängning är inte en bra väg att få ett resultat lagligt.’ Schumer angav tidigare söndag att han skulle fortsätta att leda en förskjutning av stopgap-utgifterna mäta medan kongressens republikaner verkade ha innehåll för att låta trycket bygga på den andra dagen av regeringens avstängning. Efter senatdemokraterna blockerade en tillfällig regeringstäckande finansieringsräkning fredag ​​kväll deltog båda parter i furious finger pointing. Demokrater, som ursprungligen grävde in på en efterfrågan på lagstiftning för att skydda omkring 700 000 invandrare som olagligt fördes till landet som barn, förskjutna för att klandra nedläggningen av president Donald Trumps inkompetens och det republikanska ledarskapet. Republikanerna hävdade att demokrater shuttered regeringen över ‘olaglig invandring’ i ett bud att ge upphov till entusiasm bland sina baser. ‘Jag tror att de felaktigt beräknades vid avstängningen,’ sa Cornyn. ‘Det är väldigt impopulärt och de försöker g för att hitta en väg ut ur det. ‘Avsaknad ett genombrott, omröstningen måndag kommer att visa sig vara ett test av enhet och lösa bland demokrater. Fem demokratier från stater som vunnits av Trump slog röster i en omröstning fredag. Åtgärden fick 50 röster för att fortsätta till 49 mot, men 60 var nödvändiga för att bryta en demokratisk filibuster. Trump, som regelbundet störde förhandlingarna under de senaste veckorna, hade varit en relativt dämpad spelare i helgen debatten. Han har inte dykt upp offentligt sedan fredag ​​eftermiddag. Vita huset sade att han var i regelbunden kontakt med republikanska ledare, men han har inte nått några demokrater, sade ett tjänsteman vid Vita huset. På morgonen på Twitter bad han GOP-kontrollerad senat att överväga att använda ‘nukleära alternativet’ att byta Senaten reglerar att avsluta filibuster och återuppta regeringen med en enkel majoritet. McConnell har avskedat det alternativet, säger republikanerna kommer att välkomna filibuster när de återvänder till att vara senat minoritet. Demokrater står inför intensivt tryck från deras bas för att lösa problemet över unga invandrare, och de är skeptiska till republikanernas trovärdighet när de erbjuder sig. Om Trump skulle återkomma till den nya planen eller senare förslag om invandring är det en öppen fråga. Även om senaten röstade för ett invandringsförslag skulle utsikterna i kammaren vara grim.Downtown cab carjacker arresterad i North Las Vegas efter att ha hoppat på baksidan av semiDowntown cab carjacker arresterad i North Las Vegas efter att ha hoppat på baksidan o f semiUpdated: söndag, 11 mars 2018 06:12 EDT2018 03 11 22:12:15 GMT
gå ner i vikt löpning Avstängning fortsätter till arbetsvecka