gå ner 5 kilo snabbt Autonome fordonstester på Windsor

gå ner i vikt snabbt och effektivt Autonome fordonstester på Windsor

Det finns emellertid mycket att göra först för att säkerställa att tekniken fungerar. Hur kan en bil som drivs helt ensam, veta vilken körfält som ska passera? Kommer den att veta var man ska stanna vid tullen, eller hur man fortsätter till sekundärkontroll om det behövs? Även behåll makten genom tunneln om den skulle förlora sin signal under all den konkreta. För att hitta svaren på dessa frågor, lanserar Windsor och Detroit-städerna ett pilotprojekt för att testa helt autonome fordon vid tunneln. Ännu har ett autonomt fordon passerat genom gränsen vid tunneln, men det var ett begränsat test. Föraren var tvungen att dra den ur autonomt läge för att utföra några manövreringar. Ett stort steg att gå från en steril körfält till moster Mary går igenom i sin personliga bil, säger VD för Windsor Essex Economic Development Corporation,
gå ner 5 kilo snabbt Autonome fordonstester på Windsor
Stephen MacKenzie, som säger att detta projekt kommer att flytta tekniken till tiden. Det är också vägprov som redan är igång i Stratford och Willow Run i Michigan, men Dilkens säger att det här kommer att beskatta tekniken mycket mer. Det här är inte bara att göra forskning i syfte att undersöka och rapportera. Detta är med verkliga scenarier, han insisterar knappast på att hålla sin entusiasm. Silkens förväntar sig helt och hållet att projektet ska komma upp under det privata mötet mellan Ontario Premier Kathleen Wynne och Windsor City Council. Han säger att det kommer att utnyttja ett nyligen avtalsmemorandum mellan Ontario och Michigan som involverar lättviktiga material och alternativa bränslekällor. Han säger att staden klarar av teknik till MOU. Provinsen har också en $ 80 miljoner pott med pengar Dilkens skulle vilja utnyttja. Han uppskattar 3 miljoner dollar varje år av projektet är ett rimligt belopp att fråga regeringen. Det ekonomiska företaget kommer att hantera pappersarbetet för att ansöka om bidrag. McKenzie säger att det finns företag som Blackberry QNX division, som redan är intresserade av att delta i projektet. Kanada Border Services Agency, Homeland Security och Michigan Department of Transportation kommer också att ha en andel i forskningen.
gå ner 5 kilo snabbt Autonome fordonstester på Windsor