gå ner 5 kilo på en vecka Automatisk viktminskning möjlig

tips gå ner i vikt Automatisk viktminskning möjlig

En Scranton Times Tribune All Access-prenumeration ger dig fullständig tillgång till både våra tryckta och digitala publikationer, levererade till ditt hem, skrivbord och mobila enheter 7 dagar i veckan

Prenumerera på hemleverans eller digital

Hantera ditt konto 24 timmar om dygnet.

Vad händer om jag sa till dig att det inte var så svårt att gå ner i vikt du kunde förlora den vikten. Nå, automatiskt?

Det bygger på begreppet ‘automatisering’ på hur vi utför vårt dagliga beteende utan att behöva tänka på dem. Aktiviteter som att ställa in väckarklockan på natten, lägga på skor innan du lämnar huset och kommer ihåg hur man kör till kontoret kräver inte mycket tanke. Tanken är att tillämpa samma princip på din kost.

De flesta misslyckade dieters klagar på att upprätthålla en diet är bara för mycket arbete.

När det gäller dieting kan mängden information och kontroll som krävs vara extremt svårt för den genomsnittliga personen att upprätthålla. Detta blir speciellt viktigt när våra kontrollsystem försvagas som när vi är sömnberövade eller stressade. Det är en öppning för våra tidigare, mer bekväma, negativa matvanor att återfå.

Att göra din kost automatiskt kommer inte att hända

Om du till exempel vill börja automatiskt beställa en vegetabilisk äggvit omelett för frukost på middagen istället för smörgås, smutsiga ägg och korv, kan du inte göra det några morgnar och förvänta dig att det ska hålla sig. Dessutom finns det många olika områden av ditt ätande och träningsbeteende som behöver justering måste du inspektera varje del av din dag och komma på kompromisser som fungerar och upprepa dem ofta.

Automatiserat beteende är avgörande för permanent viktkontroll, men en studie av National Weight Control Registry (individer som har förlorat minst 30 pounds och hålls av det i fem år eller mer) rapporterade i ‘Fetmaforskning’ fann att efter att ha gått ner i vikt och behöll det under mer än några år blir viktminskning enklare.

Om vi ​​försöker att inte tänka på något, kan vi bara komma ihåg att inte tänka på det, vilket gör det till vårt medvetandes framsida exakt motsatsen till vad vi vill ha.
gå ner 5 kilo på en vecka Automatisk viktminskning möjlig