gå ner 1 kg i veckan Baby Formula Additive Worries Föräldrar

gå snabbt ner i vikt Baby Formula Additive Worries Föräldrar

forskare bakom den nya formuleringen av den nya formuleringen hävdar att den redan finns i modermjölk och att den kan hjälpa till att sätta en ungare som äter mönster för livet och avsluta problemet med barndomsfetma.

Experiment med råttor har visat varelserna som får formeln att gå ner i vikt och inte få det när de når vuxen ålder.

Men mödrar som hör om det är skrämmande.

aldrig överväga att använda mitt barn som marsvin för hormoner som de försöker använda för att se vad som kommer att hända i framtiden, kommer ny mamma Daniella Marin avers. Det skulle inte ens korsa mig. har sina tvivel också. inga försök ut som har visat det har någon positiv effekt på människor, lägger barnläkare Dr Mickey Lester till.

Nadia Dermit är en annan av tvillingarna. Hon kan tänka sig att ge sina nyfödda en samling.

skulle inte ge hormoner till sådana små barn för att förhindra dem eller inte förhindra att de är feta, svarar hon. fett är okej. attityd är utbredd, vilket innebär att hitta nya mödrar som är villiga att låta forskare testa ämnet på sina spädbarn, kan vara nästan omöjliga att lokalisera.

Det indikerar också att föräldrar bara kommer att lita på de gammaldags metoderna för att hålla sina barn smala, eftersom de blir äldre en god kost och mycket träning.
gå ner 1 kg i veckan Baby Formula Additive Worries Föräldrar