viktminskning app Beprövade träningsstrategier för upptagna mamma

snabb bantning Beprövade träningsstrategier för upptagna mamma

Mer energi? Mindre midja? Kan lyfta ett litet barn med en enda hand och har fortfarande styrkan att bära tvätt, shoppingkassar och din telefon? Vi är i den tredje månaden av vår kärlek Din nya mamma kroppsplan, och nu borde du se några signifikanta resultat i hur du ser ut och känner. (Latecomers, var snäll och bli med! Se bara till att ditt doktor godkänner och modifiera övningar som behövs. Den här månadens program handlar om att maximera din tid, något som de flesta nya mammor inte har mycket av, så att du kan spendera flera minuter att ha kul med din lilla. Vi har också massor av tips om äta rätt, öka energi, spränga fett och bygga uthållighet, så att du är redo att ta ut de utmaningar som barnet och utöver!

Varje ny mamma vet hur man multitaskar vi jonglera arbete, familj, hem och ett dussin andra förpliktelser dagligen. Så använd samma begrepp till ditt träningspass. Den här månadens rörelser arbetar flera muskler samtidigt för maximal effektivitet. ‘Det tar ungefär hälften av tiden som en vanlig styrrutin’, förklarar Suzanne Bowen, certifierad fitnessinstruktör och skapare av DVD Long and Lean Prenatal Workout. Dessa utmanande drag kommer att forma alla dina stora muskelgrupper på bara 10 till 15 minuter. Gör dem som en krets för att höja din hjärtfrekvens, och du kommer också att tjäna en extra kaloriförbränning.

Kolla in rörelserna! 5 sätt att bränna 500 kalorier eller mer

Gör tre av dessa hög energi träning varje vecka för att spränga fett, bygg uthållighet och maximera resultat.

Rid en cykel med en hastighet på minst 12 mph (en timme).

Kör en 12 minuters mil i en timme eller en 10 minuters mil i 45 minuter.

Spela tennis (singels match, en timme, dubbel, 75 minuter).

Gå snabbt i en 15 minuters mil takt i 90 minuter.

Simma varv vid en måttlig ansträngning under 65 minuter.

4 Livsregler för mer energi

Förutom regelbunden träning kan vad du äter göra en stor skillnad för att hjälpa dig att komma igenom dagen utan en tupplur. Börja med dessa enkla regler. Det är speciellt sant om du ammar, eftersom omvårdnaden ställer ännu mer efterfrågan på dina vätskenivåer. Dehydrering minskar blodvolymen, så mindre blod når dina organ,
viktminskning app Beprövade träningsstrategier för upptagna mamma
inklusive din hjärna som lämnar dig lätt och svim. Drick vatten eller seltzer, eller handla produktens gånggång. ‘Syfta för minst 6’ hydreringstillfällen ‘en dag, som kan innehålla vattenbaserade grönsaker’, säger Koff.

2: Glöm inte att äta

Med all skrovaballoo som följer med att få din lilla matad, ändrad och klädd, är det inte konstigt att många mammar tar ett snabbt mellanmål istället för en hälsosam måltid. ‘Sikt att äta en balanserad måltid eller mellanmål var tredje timme’, säger Koff. Det betyder en blandning av friska kolhydrater, protein och fett som fullkornspannmål med mjölk och hackade nötter eller vanlig grekisk yoghurt med bär och mandel för att hålla dig nöjd.

3: Använd inte kaffe som en kruk

Visst, du får en snabb buzz från en dubbelskottslatte, men förbered dig för att bonk kort därefter. Det är också sant för energidrycker och godis. ‘Energilösningar är ofta energisjuka i förklädnad’, säger Koff. ‘Du kommer att spika, men då kommer du att bli inställd för en stor krasch.’

4: Få rätt blandning av näringsämnen

För en mer naturlig, långvarig ökning, konsumera mycket av vitaminer och mineraler, särskilt B-vitaminer (B6, B12 och folsyra, som hjälper till att bryta ner maten i energi) och vitamin D, som spelar en roll i blodsockerreglering. Viktiga livsmedel inkluderar lövgrönsaker, helkorn, ägg, gräsmatad nötkött, räkor, kammusslor och sardiner.
viktminskning app Beprövade träningsstrategier för upptagna mamma