vad ska man göra för att gå ner i vikt Belmullet Kvinna vald för att representera Australien

gå ner 5 kg på 2 veckor Belmullet Kvinna vald för att representera Australien

Svårt att tro, men Belmullet-kvinnan Sinead Diver började springa för drygt sex år sedan. Ursprungligen från Corclough beror Sinead på att hon representerar hennes adopterade nation Australien vid IAAF-VM i Sinead flyttade till Australien 2002 och var inte planerad att stanna permanent men varje år fann en annorlunda anledning att stanna och har sitt säte i Melbourne för de senaste 13 åren.

Den 38-årige modernen till två är en av de ledande långdistanslöparna i Australien och slutade andra i Melbourne Marathon förra året med en tid som skulle ha rankat sin tredje i Irland 2014 och åtta på irländsk hela tiden. Sinead är gift med Limerick man Colin och är moder till två boysEddie, 5 år och Dara, som bara är 20 månader gammal. Efter sonen Eddies födelse år 2010 fattade Sinead beslutet att gå med i två veckors lagbaserade löpande utmaning i ett försök att få passform och förlora lite vikt efter graviditeten.

Hon fann sig själv förbättra ganska snabbt och gick snart till Crosbie Crew, där hon träffade sin tränare Tim Crosbie och hon började lära sig om lämpliga träningsmetoder. Det är en ganska svår uppgift, men hon klarar av att jonglera moderskap, en karriär och på knappt tre månader kommer Sinead att tävla mot några av de bästa idrottarna i världen och är upptagen för utmaningen och känner sig mycket lycklig att ha fått möjlighet.

Hon var på radaren i Athletics Ireland och efter Melbourne Marathon förra året registrerade de hennes tider på Irland. Sinead är fortfarande medlem i Mayo Athletics Club och kommer att bära de gröna och röda i tävlingar utomlands och i Australien. Trots att hon skulle älska att springa för Irland, kom det ner till praktiken och när hon bor och arbetar i Melbourne kom Australien ut överst.
vad ska man göra för att gå ner i vikt Belmullet Kvinna vald för att representera Australien