träning för att gå ner i vikt Berätta för din kropp att sluta lagra fett

hur går man snabbt ner i vikt Berätta för din kropp att sluta lagra fett

Jag fick bara reda på hur man får din kropp att bli en fettförbränningsmaskin.

Det kan kräva en större ‘flip of a switch’ i din hjärna. Detta kan ta viss beslutsamhet och uthållighet.

Det finns ett hormon som kallas leptin som upptäcktes i mitten av 1990-talet. Leptin är en naturlig regulator av kroppsvikt eftersom det är ämnet som berättar för hjärnan att kroppen är väl näring och det är dags att sluta äta. Både män och kvinnor har denna kemikalie i sina kroppar. Kvinnor har faktiskt två gånger mängden leptin i sina system än män.

Du skulle tro att det är en fördel för kvinnan att ha två gånger mer av en agent som säger att kroppen ska brinna fett. Tyvärr skapar för mycket leptin i kroppen en leptinresistens.

Forskare har upptäckt en av naturens grymma tricks. En överflöd av leptin avbryter kommunikationen av leptin till hjärnan. Resultaten skapar uppmaningar att äta, längtan och fettlagring istället för fettförbränning.

Rapporter visar att ackumulerande fett faktiskt kommer att producera mer leptin, vilket skapar en ond cykel med viktökning, samtidigt som man kopplar bort hormonell kommunikation för att bränna fett. Detta gäller både män och kvinnor. Men kvinnor är redan utsatta för tillståndet.

Enligt Health Information Directory är leptinresistens associerad med oförmågan att gå ner i vikt och kännetecknas av överskott av bukfett. Detta har upptäckts vara ett kroniskt inflammatoriskt tillstånd som ökar risken för diabetes, hjärtsjukdomar, cancer, stroke och demens, fetma, osteoporos, autoimmuna sjukdomar och reproduktionsstörningar.

Om du känner sig hungrig, även om du vet att du ska känna dig full och fettbutikerna fortsätter att ackumuleras, kan du vara leptinresistent. Den goda nyheten är om du kan återställa hjärnan för att registrera leptinhalter i kroppen, du kan börja brinna fett. ‘Det finns något om den moderna livsstilen som orsakar leptinresistens. Som vanligt pekar mitt mikroskop direkt på industriell mat. ‘

Detta föreslår att när du tänker återställa dina leptinreceptorer, förutom en hälsosam träningsplan och stresshantering, måste du eliminera så mycket raffinerade och förpackade livsmedel från din kost som du kan. Alla snabbmat, sockerarter, enkla kolhydrater och skräpmat bör undvikas. Ät mer råa och färska livsmedel för att arbeta mot att vända den växeln.

Livsstilsförändringar har kliniskt visat sig eliminera den hormonella kaos som orsakar viktökning och tyngdretention. För att vända din egen kropps önskan att sabotera dina insatser vid viktkontroll finns det viktiga livsmedel som kan låsa upp kopplingen mellan leptin och hjärnans signal för att bränna fett.

Se till att om du inte går vegetarian så äter du bara magert kött. En av de bästa animaliska produkterna som utlöser leptin-känslighet är fisk, på grund av de stora mängderna av essentiella fettsyror. Ta med lax, torsk, hälleflundra och tonfisk regelbundet i din kost, eller ta ett fiskoljettillskott.

Försök få mer protein och fiber från bönor och baljväxter till din diet dagligen.

Rågrönsaker är också mat som bär leptin-kommunikationsutlösare, särskilt selleri och spirulina. Om din matsmältning är känslig för råa grönsaker, äta dem ångad. Ät linfrö och valnötter. Inkludera brunt ris och andra hela korn i din dagliga kost.

‘Den svåraste delen av att övervinna leptinresistens är att du går igenom träningssträngarna och självdisciplinen för en hälsosam kost utan uppmuntran från din kropp’, säger Joshua Roberts, bidragsgivare.

Roberts föreslår att man arbetar med en tränare eller ansvarig partner. Detta hjälper dig att flytta bort efter begär och hålla fast vid ett konsekvent träningsprogram tills du når en hälsosam vikt. olivolja

1 c. zucchini, tärningar

1/2 c. lök, malet

1 vitlöksklyfta, malet

2 c. färska tomater, tärnad

2 msk. färsk basilika, hackad

1/4 tsk. malen svartpeppar

4 (6 oz.) Hälleflundra biffar

1/3 c. låg fetthaltfetaost, smulad

Lätt spruta icke fett spray på en medium bakande maträtt. Värm olivolja i medelstora kastrull över medium värme, rör om kucchini, lök och vitlök. Koka och rör om 5 minuter eller tills det är ömt. Ta bort kastrullen från värme, blanda i tomater, basilika, salt och peppar.
träning för att gå ner i vikt Berätta för din kropp att sluta lagra fett