smoothie gå ner i vikt Bella Hadid på hennes viktminskning

kalorier för att gå ner i vikt Bella Hadid på hennes viktminskning

Bella hade henne en rygg. 20 år gammal modell kommer att gå sin första Victoria Secret Fashion Show i december, tillsammans med sin äldre syster, Gigi, och precis som de andra skönheterna som förbereder sig för showen, har Hadid upped hennes träningspass. Under hennes showpassning avslöjade Hadid några av hennes osäkerheter i People Magazine.

‘Jag menade verkligen att (gå ner i vikt)’, sa hon.

‘Som jag vill ha bröst, jag vill ha min rygg, men det är inte mitt fel. Min tyngd fluktuerar och det tror alla och jag också om människor kommer att döma, det värsta du kan göra, för alla är annorlunda.’

Hennes rutin innehåller en kost som är hög i protein och tränar upp till tre timmar om dagen, varje dag. Den intensiva regimen är inte specifik för Hadid. Victoria Secret Angels Martha Hunt och Alessandra Ambrosio berättade för Postmedia Network i tidigare intervjuer att de förstärker sina träningsrutiner dagligen minst två veckor före den stora showen.

Trots vad allmänheten kan tänka, säger Hadid att alla änglar som ingår har osäkerhet, skriver Cosmopolitan.

‘Jag tycker att när andra ser på alla de VS-modeller som de gillar, inte mänskliga. De har inga osäkerheter. Men jag tror att varje enskild tjej (som kommer att gå, förmodligen har osäkerhet’.
smoothie gå ner i vikt Bella Hadid på hennes viktminskning