recept gå ner i vikt Belleville Intelligencer

gå ned i vikt snabbt Belleville Intelligencer

Har Kyle Lowry spelat sitt sista spel med Toronto Raptors?

Och kommer söndag eftermiddag antar att Raptorsna förlorar vara Dwane Casey senaste match som Toronto-tränare?

Dessa är bland de centrala frågorna som lagpresident Masai Ujiri måste ta itu med vid eliminering av Raptorsna. Detta var det bästa av regelbundna årstider för ett lag som försökte hitta sin väg och lägga till i nya spelare. Och i denna andra playoffrundan har Raptorsna i stort sett strippats och exponerats av den stora LeBron James och den försvarande mästaren Cleveland Cavaliers.

Lowry är 31 år gammal, limping, kommer av en dålig rygg, kommer från handled kirurgi och en fri agent kommer juli. Han har spelat 393 spel för Raptorsna och har för det mesta av tiden varit deras mest oumbärliga spelare som en thrashing point guard.

Är han värd att investera stora dollar nu? Eller kommer ett långsiktigt avtal med Lowry att hamna som en hög prissatta minskande tillgång?

Det är en annan situation med Casey som, liksom Lowry, har varit så viktig för Raptors tillväxt. Teamet Ujiri har infört har visat sig vara bristfälligt. Det på honom. Men behöver Raptorsna ett nytt tillvägagångssätt, en annan röst, kanske Jerry Stackhouse? Att den svåra bestämningen Ujiri måste göra.

Det är lätt att säga adjö till fri agent Patrick Patterson och försöka hitta en plats för DeMarre Carroll, som helt enkelt inte har uppfyllt förväntningarna. Samtalen på Lowry och Casey är mer komplicerade men kommer att börja förklara vilka planer Ujiri har för framtiden.

DET HÄR OCH DET DÄR

Det var nog inte tänkt på det här sättet, men DeMar DeRozan kastade sin buss under bussen på fredagskvällen. Casey spelar vanligtvis inte DeRozan i början av fjärde kvartalet och han behöll det i Game 3 mot Cavaliers. Efter matchen sa han med eftertryck att DeRozan hade ett slag. När han frågades efter matchen om han behövde vila, sa DeRozan att han gjorde i de första två minuterna av kvartalet, med DeRozan på bänken, tog Cleveland över playoff-spelet och blåste Raptorsna bort. När Sidney Crosby går ner, springer Evgeni Malkin upp. Undrar hur vi skulle jämföra Crosby och Malkin om de råkade spela på samma lag? Malkin leder alla playoff scorers i våren med en löjlig 16 poäng i nio matcher. Han hade 18 poäng hela sista säsongen när Pittsburgh vann Stanley Cup. Randy Carlyle kommer för alltid att vara känd för att ligga bakom Maple Leafs bänk och frysa upp när de blåste en 4 1 led i Game 7 i Boston 2013. Men kommer han nu att vara känd för att vara Anaheims tränare eftersom de gjorde tre mål i finalen 3 : 16 fredag ​​kväll mot Oilers att skicka ett spel till övertid, så småningom vunnet av änderna? . Det finns inte en friagent försvarare, inte Kevin Shattenkirk, inte Karl Alzner som passar Leafs behov. Det bästa sättet för Leafs att uppgradera på försvar är en handel. Kan dock undra om: Om bladen hade slutförts, slog de Ottawa Senators i Round 1, och i så fall slog de New York Rangers i Round 2. Be om att göra ett mock expansionskort för en konferens i Ottawa. Min slutsats: Las Vegas ska få anständigt goaltending och ett jobbigt NHL-försvar. Men de kommer att vara så tunna framåt.

Hör och där

Grundfelet i NHL-hjärnskakningsprotokollet: Lagläkaren ringer upp när en spelare kan återvända. Skulle det vara en oberoende neurolog? . Crosby Alexander Ovechkin ger en fin berättelse, men har visat sig ganska meningslös vid denna tidpunkt. Ovechkin är inte längre den bästa spelaren på Capitals. Nicklas Backstrom, den moderna dagen Peter Stastny för att vara undervärderad håller den platsen. Finns det en regel någonstans som säger att varje NHL-lag måste driva samma power play-format och varje lag måste använda samma power play breakout? Ibland ser det ut som robotar på is. Verkligen är jag den där ute som inte bryr sig alls om DartGuy? . Inget lag i NBA-historien har någonsin kommit tillbaka från ett 3 0-underskott för att vinna en playoff-serie? . Detta från Chris Johnston of Sportsnet: The Ducks gjorde tre mål hela säsongen med sin målvakt drog. De gjorde tre i 3:16 på fredagskvällen. Eftersom det är slutspelet. Det är inte omöjligt att ett nr 8-frö kan spela ett nr 7-frö för Stanley Cup? Det kan aldrig hända i NBA, där Cleveland kommer spela Golden State nästa månad. Alex DeBrincat är den tredje Erie Otters-spelaren för att vinna utmärkelser för OHL MVP de senaste åren.

SCENE OCH HÅRD

Skillnaden mellan Ryan Getzlaf och McDavid, de två bästa spelarna i Edmonton Anaheim Playoff-serien Getzlaf gjorde 98 poäng per spel under den vanliga säsongen. McDavid scorade på 1,21 poäng per spel för att vinna scoringstiteln och förmodligen Hart Trophy. Men lika bra som han spelade mot ankorna, scorade han på bara 0,82 per spel en 67-punkts takt i postsäsongen. Med missade samtal och oförklarliga samtal går mot dem, kan det vara att NHL äntligen kommer tillbaka på Oilers för att få Wayne Gretzky genom mindre än koshervägar 1979? Nä! Men hur förklarar du alla de felaktiga domarna? . LeBron gör poäng åtta poäng ytterligare ett spel i slutspelet än han gjorde under säsongen. Washington John Wall är upp sex poäng från sitt vanliga säsongmedelvärde på 23,1. DeRozan är nere från 27,3 per spel till 22,4 i slutspelet. Ryan Ellis var en juniorstjärnan och världens yngre stjärna och det tog honom nästan 400 matcher att bli en dominerande NHL-försvarare. Ingen blir mer missbrukad av statsguruer än Edmonton försvarare Kris Russell, som knappast är en Corsi älskling. Så det är kul att se honom ha en stark playoff run med Oilers, där hans spelade minuter berättar vad coachingpersonalen tycker om honom. Edwin Encarnacion blir bra, när vädret är varmt. Han hatar kylan. Om Encarnacion gjorde ett misstag lämnade det klimatkontrollerade Toronto för utomhus Cleveland, även om han är en traditionellt långsam startare. Den billigare Kendrys Morales har fler hemlöpningar, fler RBI och en något högre OPS än Encarnacion. Betting som vann är fallet i slutet av säsongen. Jays är det enda rimliga laget som har orimliga resultat. Royals, World Series mästare i 2015 är 10 18. Fleråriga playoff Texas är 13 17. Pittsburgh är 13 16. Och San Francisco är 11 19. Och nej det är inte tidigt för någon längre.

OCH EN ANNAN SAK

Frank Howard tycktes alltid vara den största basebollspelaren där det fanns. Han var listad på 6 fot 7, 255 pund. Och nu är det Aarons domare, samma höjd, 25 pund tyngre, 45 år senare, spelar utfielden för New York Yankees och slammar hemlöpningar på Howard som takt. Kommer det att vara? Kan det vara? Vem vet? Men det är något speciellt om en jätte i en Yankees uniform. Det verkar bara passa. Yankees avvecklade utkastande domare 2013 med en kompensationsplockning som de fick för att förlora Nick Swisher som fri agent. Några av de spelare som tagits mellan andra plockarna Kris Bryant och Judge på 32 gör stora ligainbidrag. Inte ett bra år för den tidigare Big Three of the Jays farm system. Ess Aaron Sanchez är på funktionslistan. Noah Syndergaard har en muskelspridning och är ute av Mets rotation. Justin Nicolino pitching med trippel En New Orleans Baby Cakes, Miami Farm Team. Kunde ha svurit Jag hade ett barn i min hebreiska skolklass med namnet Jacob Silverberg. Kan göra dessa saker upp. Vandrade i den lokala köpcentret fredag. Guy vinkade mot mig och sa: Dan, trevligt att se dig. Han vände sig till sin vän och sa: Dan Shulman. Jag viftade tillbaka och fortsatte att gå. Innan han visste att Jay Cutler gick i pension, frågade jag Argos tränare Marc Trestman om hans relation med Chicago quarterback. kom med bra, sa Trestman. gjorde precis som en grupp vad vi hoppades att åstadkomma. Jag hade inga problem med Jay alls. Verkligen tyckt om att arbeta med honom. Hans rykte är mycket värre än situationen i verkligheten. .

Grattis på födelsedagen till Willie Mays (86), Martin Brodeur (45), Iran Barkley (57), Jose Altuve (27), Earl Thomas (28) och Larry Hisle (70). Och hej, vad blev det av Carlos Tosca?

SÄRSKILDA BLAND MEDIA RELATIONS BOSS

Du är noga bekant med namnet Jim LaBumbard.

Inte heller borde du vara.

Att vara en media relationer chef för ett professionellt idrottslag innebär att du bara får ditt namn i papperet när något går fel. Det är en tightrope promenad av ett jobb som kan vara svårt och stressigt. Du arbetar för laget, skyddar dina behov, samtidigt som du försöker rymma de som täcker laget, för alltid försöker upprätthålla en balans av balans. Och därmed, en humoristisk känsla.

LaBumbard har varit med Toronto Raptors för de senaste 17 säsongerna. Han lämnar laget för en position vid NBA: s huvudkontor så snart säsongen slutar. NBA kommer att bli rikare för hans tillägg. Raptorsna kommer inte.

I min tid i den här branschen, för att ge eller ta de senaste 37 åren, kommer du över alla typer i media relations arbete. Något du gillar. Några du don Några är lätta att arbeta med. Något du hellre undviker. Konflikt är ibland oundvikligt.

Och sen LaBumbard. Två ord, verkligen: Det bästa.

Och ett annat ord av uppriktighet: Tack.

LEBRON En ‘VISIONARY’

Jag såg aldrig Babe Ruth spela, men jag såg filmerna och läste böckerna, många av dem.

Jag fick bara en glimt av Mickey Mantle och Willie Mays, väldigt sent i sin karriär, aldrig på sitt bästa, spelade baseball som ingen någonsin spelat spelet.

Jag känner mig lycklig att ha sett Bobby Orr och Wayne Gretzky, Mario Lemieux och Jean Beliveau och en äldre version av Gordie Howe. Jag kan alltid berätta för dem om dem.

Jag började tänka på detta efter match 2 i Cleveland. Om att få se LeBron James hela karriären och kanske spelar han sig bättre just nu än han någonsin har spelat. Jag täckte Michael Jordan som vann en guldmedalj, vann en NBA-titel, försökte träffa en baseball. Jag såg Magic Johnson på tv och samma med Larry Bird.
recept gå ner i vikt Belleville Intelligencer