matschema för viktnedgång Berättelser från fredag

vill gå ner i vikt snabbt Berättelser från fredag

Kardinaler signerar 2B Grudzielanek

(Övriga Sports01 / 07/05)

Associated Press ST. LOUIS St. Louis Cardinals har undertecknat fri agent andra baseman Mark Grudzielanek till ett år, $ 1 miljon deal, sätter in den sista delen av en retooled middle infield för NL-mästare. Grudzielanek, som kan tjäna upp till $ 500.000 i prestationsbonusar under avtalet, som inte innehåller några alternativ, kommer att ersätta Tony Womack, som spelade en säsongsspel med leadoff för Cardinals innan han undertecknade som gratisagent denna månad med New York Yankees.

Två Nevada grader spelar lördag

(Community Sports01 / 07/05)

Nevada Daily Mail Två tidigare Nevada Tiger Basketball lagkamrater kommer att stå inför lördag när Pittsburg State Gorillas reser till Bolivar för att ta på Southwest Baptist University Bearcats. Greg Campbell, en högskoleexamen från Nevada Nevada år 2000, är ​​en ledande vakt för gorillorna (11 1 totalt, 2 1 i MIAA) denna säsong. Campbell genomsnitt 8,3 poäng per spel och 3,6 returer, och leder också laget med 37 assists.

Ris att missa årstid med skada

(Gymnasiet Sports01 / 07/05)

Nevada Daily Mail Nevada Lady Tiger freshman framåt Lindsay Rice kommer att sakna resten av 2004 års basket säsong efter tester avslöjade ligamentskador i hennes vänstra knä torsdag. Rice skadade knäet under tisdagens match mot Carl Junction i den första omgången av Carthage Lady Tiger Invitational.

Lady Tigers brottar turnerings seger bort från Nixa

(Gymnasiet Sports01 / 07/05)

Av Joe Warren Nevada Daily Mail Nevada Lady Tigers gjorde dåliga nyheter till en inspirerad prestation mot Nixa torsdagskväll i Carthage Invitational. Efter att ha läst strax före speltiden som freshman framåt Lindsay Rice förlorades för säsongen med knäskada, tilldelade Lady Tigers spelet till sina lagkamrater och kontrollerade de snabba Lady Eaglesna hela tiden.

Sättet var det

(Column01 / 07/05)

För 100 år sedan: Fröken Rotemeyer ger bond Den unga damen som skapade en känsla hos Lamar Fröken Edyth Rotemeyer från Lamar har släppts ut på ett band på $ 1000 för att bli föremål för rättegång vid nästa kvarter i Barton County. Hon är den unga damen som skapade en känsla genom att skjuta på Jas. Bonney. Den unga damen har anställt advokatbyrån Van Pool och Martin för att försvara henne.

Några önskningar för 2005 är inget stort

(Column01 / 07/05)

Ett annat år är borta. Var och en går fortare. Jag är inte en för att fatta beslut. Hur kan jag lösa mig för att vara snällare när jag redan tycker att jag är en fin kille? Gå ner i vikt? Jag har gjort det tusen gånger. Jag kan göra det igen om jag vill. Ingen resolution behövs. (Editorial01 / 07/05)

En av de saker som gör katastroffilmer tålamod är den uppfattningen att tittarna går till den klimatstyrda säkerheten hos en mörk teater för att bevittna fasor som de tror aldrig kommer att äga rum. Så medan speciella effekter gör vulkaner, laviner, översvämningar, jordbävningar och höga infernos verkliga, de är i själva verket inte verkliga alls.

Robert E. Price

Robert E. Price, 73, Bethel Township, Pa., Dog 30 december 2004, medan han behandlades för komplikationer från avancerad leverkreft hos Reading Hospital och Medical Center, West Reading, Pa. Han föddes i Middletown, Ohio, sonen till Charles A. och Sylvia Esther (Hinkle) Pris.
matschema för viktnedgång Berättelser från fredag