kosttillskott viktminskning Behöver ett viktminskningssystem för att gå ner i vikt

gå ner i vikt på en vecka Behöver ett viktminskningssystem för att gå ner i vikt

Tack Fitness och 20 år! Jag uppskattar båda dina svar. Jag vet att min diet spelar lika stor del i min vikt som min brist på motion. Jag försöker göra ett medvetet beslut att göra en livsstilsförändring när det gäller att äta. Snabbmat och äta ute har säkert tagit det satsen på min kropp.

20yrs. rekommenderar du att jag går till någon stormarknad för att hitta dessa varor eller är det vissa marknader du rekommenderar att jag går till / undviker?

Kondition. Jag har sett P90X infomercials och jag har hört riktigt bra saker om det. Om träningspasset, skulle du rekommendera det här för mig om jag vill gå ner i vikt? Jag gillar verkligen det faktum att jag kan göra dessa hemma.

Jag har haft framgång för första gången (efter år av misslyckade försök att leta efter magi) genom att kalorier räkna och träna. Jag använder programvara för att spåra näringsämnen, och det finns gratis program som kaloriantal, daglig platta etc. som gör det här online och många av dem har diskussionsforum om olika typer av dieter.

De NUMBER ONE råd jag kan ge är att titta på detta som en livsstilsbyte och välj något du kan leva med för resten av ditt liv.

Förbud ordet ‘diet’ och det finns inga magiska tillägg eller skott eller något som kommer att göra jobbet för dig. Bra läsa mycket hjälpsam info.

Tack Fitness och 20 år! Jag uppskattar båda dina svar. Jag vet att min diet spelar lika stor del i min vikt som min brist på motion. Jag försöker göra ett medvetet beslut att göra en livsstilsförändring när det gäller att äta. Snabbmat och äta ute har säkert tagit det satsen på min kropp.

20yrs. rekommenderar du att jag går till någon stormarknad för att hitta dessa varor eller är det vissa marknader du rekommenderar att jag går till / undviker?

Kondition. Jag har sett P90X infomercials och jag har hört riktigt bra saker om det. Om träningspasset, skulle du rekommendera det här för mig om jag vill gå ner i vikt? Jag gillar verkligen det faktum att jag kan göra dessa hemma.

Den optimala lösningen är att odla din egen mat. På så vis vet du säkert varifrån det kommer ifrån och huruvida kemikalier användes eller inte. Eftersom det här inte är ett alternativ för en stor andel av städerna, rekommenderar jag att du hittar en bra gemenskapsstödd jordbruksgrupp (kallad CSA) som kommer att leverera färskvaror. Om det inte finns någon, så rekommenderar jag verkligen lokalt odlade produkter som du kan hitta i ditt område. Om allt annat misslyckas skulle jag hitta en stor hälsokostaffär som hanterar ekologiska produkter. Det är dyrt, men värt varje dime.

Glöm inte kardio (går snabbt, jogging, cykling, hållbar simning, etc.), vilket är nog ännu viktigare att vikt träning, även om de båda borde göras, idealiskt. För att skydda dina knän (eftersom OP är överviktig ), Skulle jag föreslå rask promenad. Om det görs på en löpband, kan lutningen vara upplyst något för att öka träningsintensiteten, i motsats till att öka takten i joggingområdet, vilket kan störa knäna. Som granny sa en få inlägg tillbaka, se allt du gör (kost och motion) som en livsstilförändring som är giltig för resten av ditt liv! Om du går ner i vikt och återgår tillbaka till dina gamla vägar kommer vikten tillbaka. Inget bör vara så extremt eller ovanligt att du inte kan behålla det; tålamod och stadig överensstämmelse är nycklarna. Titta inte efter omedelbara resultat.
kosttillskott viktminskning Behöver ett viktminskningssystem för att gå ner i vikt