kost för att gå ner i vikt Bend Memorial Clinic först i centrala Oregon att erbjuda Orbera Intragastric Balloon Non

matschema viktnedgång Bend Memorial Clinic först i centrala Oregon att erbjuda Orbera Intragastric Balloon Non

Bend Memorial Clinic (BMC) är upphetsad att tillkännage tillsättningen av ORBERA Intragastric Balloon-proceduren till BMC Bariatric Surgery Department. Typiskt är en snabb 20 30 minuters icke-kirurgisk snitt mindre procedur, med patienter som vanligtvis går hem samma dag, ORBERA Intragastric Balloon är en mjuk, men slitstark silikonballong som sätts in i magen,
kost för att gå ner i vikt Bend Memorial Clinic först i centrala Oregon att erbjuda Orbera Intragastric Balloon Non
fylld med saltlösning och används för att förstärka korrekt delkontroll.

När ballongen är på plats börjar ett 12 månaders livsstils- och näringscoachingprogram följt av att ORBERA-ballongen tas bort efter sex månader.

förstå dagens utmaningar som möter människor som kämpar mot fetma och har hjälpt patienterna att gå ner i vikt och bli hälsosammare med poliklinisk gastrisk bypass- och magsårsprocedurer, säger Dr. Stephen Archer, Bariatric Surgeon vid BMC. ‘Med ORBERA-ballongförfarandet är BMC glatt att kunna erbjuda det senaste inom icke-kirurgisk viktminskning för att förbättra och stärka våra patients liv.’

ORBERA Intragastric Balloon-proceduren är för vuxna patienter som lider av fetma med ett BMI (BMI) på 30 till 40 och som har försökt mer konservativa viktminskningsalternativ.

BMC Bariatric Surgery-programmet omfattar en omfattande gruppmetod som använder en mängd olika livsmedel, näring och livsstilsrådgivning för att hjälpa patienter att nå sina viktminskningsmål. Patienterna kan välja ett betalningsalternativ som passar deras ekonomiska behov och BMC har avtalat speciell självlöshetsprissättning med alla våra leverantörer och anläggningar samt tillgängliga kirurgiska finansieringsalternativ.
kost för att gå ner i vikt Bend Memorial Clinic först i centrala Oregon att erbjuda Orbera Intragastric Balloon Non