hur ska man äta för att gå ner i vikt Bemidji superintendent avbryter walkout händelse mot våldsvåld

går inte ner i vikt lchf Bemidji superintendent avbryter walkout händelse mot våldsvåld

Burgums Kilbourne-grupp äger inte det mesta av downtown FargoOtter Tail Power Company-namn Todd Wahlund FinansdirektörAmerican Federal Promotes Adam BraunbergerlifestyleHeadlinesAway from Home: Key West, FloridaFuture smarta hem kommer att rulla upp TV, hjärnvågsbad och så mycket mer coola sakerNy stormar piska upp minnen av gamla Fargo VA att hålla veteraner rådhus, krav klinikBIO Girls melds mentorskap, fitness och tro

BEMIDJI En skolgång för att protestera mot våldsvåld har avbrutits.

Bemidji Area Schools Superintendenten Jim Hess sa att han inte stödde en Bemidji High School-lärares uppmaning till elever och lärare att lämna klass nästa månad för att protestera mot skottskytte, och läraren berättade för Pioneer att händelsen har blivit avbruten.

‘Vi är helt överens om behovet av att ta itu med våldsvåld och skolsäkerhet,’ sade Hess och talade för egen räkning och Brian Stefanich, högskolans huvudman. ‘Detta ger emellertid ingen rätt att störa utbildningsinställningen . Vi stöder inte någon typ av störning för en studerandes utbildning. ‘

Engelska läraren Gina Marie Bernard kallade på en ‘Women’s March Youth EMPOWER’ -utgång på gymnasieskolan nästa månad för att protestera mot massskjutningar rikstäckande. Utgången skulle ha varit en del av en rad mycket publicerade händelser som organiserades över hela landet i kölvattnet av en skottskytte i Parkland,
hur ska man äta för att gå ner i vikt Bemidji superintendent avbryter walkout händelse mot våldsvåld
Fla., som lämnade 17 personer döda.

Distriktspersonal väger andra alternativ, som inkluderar en plan att tala med eleverna om våldsvåld under homeroom den 14 mars när utflyttningen var planerad eller att träffas vid skolans flaggstång före skolan.

Utgångens Facebook-sida togs ner på tisdagskvällen. ‘Vi är helt överens om behovet av att ta itu med våldsvåld och skolsäkerhet,’ sade Hess och talade för egen räkning och Brian Stefanich, högskolans huvudman. ‘Det ger emellertid inte någon rätt att störa utbildningsinställningen. Vi stöder inte någon typ av störning för en studerandes utbildning.’

Engelska läraren Gina Marie Bernard kallade på en ‘Women’s March Youth EMPOWER’ -utgång på gymnasieskolan nästa månad för att protestera mot massskjutningar rikstäckande. Utgången skulle ha varit en del av en rad mycket publicerade händelser som organiserades över hela landet i kölvattnet av en skottskytte i Parkland, Fla., som lämnade 17 personer döda.

Distriktspersonal väger andra alternativ, som inkluderar en plan att tala med eleverna om våldsvåld under homeroom den 14 mars när utflyttningen var planerad eller att träffas vid skolans flaggstång före skolan.
hur ska man äta för att gå ner i vikt Bemidji superintendent avbryter walkout händelse mot våldsvåld