hur mycket kalorier ska man äta Bennu glas Kalama såldes till Owens

mat vid viktminskning Bennu glas Kalama såldes till Owens

Kalamas vinflaskanläggning i Kalamos hamn har sålts till Owens Illinois, ett av landets största glasbehållare.

O Jag tjänstemän sade att övertagandet av Bennu Glass LCC kommer att vara sömlöst, men de nekade att säga om 90-anställda kommer att förändras eller om den nya ägaren kommer att göra någon betydande kapitalinvestering i flaskan.

‘Förvärvet ökar O Is kapacitet på den växande vinmarknaden på västkusten och den viktiga hantverksmarknaden’, säger Owens Illinois-talesman Ryan McCarthy i en skriftlig redogörelse.

Cameron-familjen i Pennsylvania öppnade Kalama-fabriken år 2008. Men växtens banbrytande elmätare kunde inte på ett tillförlitligt sätt producera användbart färgat glas och växten stängdes i september 2009.

Bennu Glass köpte fabriken för 64,8 miljoner dollar på auktion i mars 2010 och spenderade 35 miljoner dollar för att få fabriken att springa igen. Den största utgiften var en ovn på 13 miljoner dollar som drivs med flytande syre och naturgas, som värmer glasmängden till 2 700 grader.

Dwayne Wendler, en tidigare Owens Illinois-anställd som kom ut ur pension för att klara Bennu-fabriken, fortsätter att köra anläggningen under O jag äganderätt, sa McCarthy.
hur mycket kalorier ska man äta Bennu glas Kalama såldes till Owens