hur mycket kalorier ska man äta Bekämpa flabben med flera

gå ner i vikt program Bekämpa flabben med flera

Hans vardagsrumssofa var hans landningsplatta för att kollapsa efter arbetet. Han försökte bli mer aktiv för att smala ner och bryta ut ur sin funk, men fann att ansträngningarna fick honom att känna sig ännu mer dränerad.

Shareane Heuring befann sig i en något annorlunda situation med sin vikt. En före detta toppsportsman i gymnasiet hade hon sett siffrorna på vågorna yo yo när hon vände sig på dietpiller för att ta itu med de 360 ​​pund hon hade packat på.

Medan pillerna var bra för att förlora nära en tredjedel av det, kom rebounden när hon slutade att ta till dem ännu mer till hennes totala och kom som ett krossande slag.

Arbetsspänning var en faktor för Brandi Lee, som vid ett tillfälle vägde 450 pund. Salty snacks var hennes flykt från trycket på kontoret, och hon såg gradvis siffrorna på vågorna stiger.

För Dave Chin var han inte helt klar över hur mycket regelbundet underhållande företagskunder med dim sum måltider fanns i hans midja. De två eller tre gånger i veckan till lokala restauranger lämnade honom på 330 pund.

Medan deras omständigheter är alla unika, lyckades var och en av de fyra som kämpade med sin vikt hitta en gemensam nämnare för att minska överflödet.

De vände sig till Westcoast Bariatric Surgery, ett offentligt finansierat program som drivs ut från Richmond Hospital. Startade 2011, personal på Westcoast betonar att operation är bara en punkt på resan mot nya och hälsosamma liv.

En av guiderna är Dr Sharadh Sampath, som tillsammans med Dr. Nam Nguyen bildar det kirurgiska laget som utför de tre olika procedurer som alla har samma mål som minskar storleken på en persons mage.

Men som Sampath är snabb att påpeka, vad som händer i operationssalen är bara en faktor för att uppnå långsiktig viktminskning. ‘Det är som ett hus med tre pelare. Pilar nummer ett, den viktigaste pelaren, är patienten. Och de måste komma med inblick i orsakerna till deras problem och motivation för att göra de livsstilsförändringar som är nödvändiga och åtfölja operation för att få långsiktig framgång. ‘

Den andra pelaren är hälsovårdsteamet. ‘(Obesity) är en svår sak att hantera själv utan ett team för att rådgöra med dig, stödja dig och få dig igenom både före och efter operationen, säger Sampath. Att lägga till den tredje pelaren är kirurgerna. ‘Vi behöver alla tre för att verkligen få saker att fungera.’

Efterfrågan på intervention är uppenbart som fetma nu klassificeras som en sjukdom har nått epidemiska proportioner under de senaste 20 åren i Kanada. Över hela världen är det den andra ledande hälsorelaterade orsaken till dödligheten och är kopplad till andra sjukdomar, inklusive diabetes, högt blodtryck, sömnapné, hjärtsjukdom och cancer och är förknippad med en förkortad livslängd för en uppseendeväckande 20 år hos män och fem hos kvinnor.

En inblick i hur utbredd problemet är kan betonas av Folkhälsoverket i Kanada, vilket uppskattar att en fjärdedel av befolkningen nu betraktas som fet. Och med en mängd bidragande faktorer är det inte ett problem som enkelt kan raffineras.

‘Det finns ingen som orsakar där genetik, metabolism. Det är psykosociala faktorer. Det finns mycket som går till att skapa sjukdomen och mycket som går in i att hantera det, säger Sampath. ‘Det är ingen, en snabb fix. Och operation är inte på något sätt en snabb lösning. ‘

Många försöker den vägen, och ibland lämnar Sampath och hans team sig till komplikationerna när en patient,
hur mycket kalorier ska man äta Bekämpa flabben med flera
som har gått någon annanstans för operationen, behöver hjälp för att komma tillbaka på rätt spår.

‘Många patienter kommer att gå till Mexiko eller i staterna och köper i princip bara (operation). Problemet med det är kirurgi av sig själv tar inte upp de andra bakomliggande orsakerna till denna sjukdom, säger Sampath. ‘De går inte in i det med lämplig rådgivning om vad detta kommer att göra för att förändra sina liv. Så, dina långsiktiga framgångsräntor är ganska dåliga.

‘Med ett multidisciplinärt tillvägagångssätt, med våra allierade hälsokollegor, är vår långsiktiga framgång mycket bättre. Patientnöjdhet är mycket bättre. Hantering av både fetma och saker som diabetes, hypertoni, sömnapné och kolesterolproblem är allt väsentligt bättre.’

En del av den framgången ligger med ledningen till operationen som kan ta några patienter uppåt i ett år för att slutföra, plus, postoperativt stöd då patienterna går in på en ny och väldigt annorlunda fas i sina liv.

‘Patienter med denna sjukdom är ganska utbildade om sina alternativ. De har provat mycket saker när de kommer till oss. Och vanligtvis inser de att de behöver lite mer av ett kraftfullt, multimodalt tillvägagångssätt, säger Sampath. ‘De som kommer hit är i viss utsträckning självvalna.’

Den övervägande delen, över 70 procent, klarar av att slutföra förbehandlingsprocessen, förskäringsprocessen och fortsätta till operation.

Med långvarig spårning av patientresultat som just börjat samlas, sa Sampath att mer än 80 procent av patienterna genom systemupplevelsen lyckades med viktminskning.

Dessutom är siffrorna för diabetesavskrivningar större än 70 procent. Och de som fortfarande anses vara diabetiker har visat dramatiska minskningar i behovet av mediciner för att kontrollera deras tillstånd.

Det är en välbekant väg för Krier som hade sin operation under våren och hade tappat omkring 117 pund vid slutet av sommaren. Precis som betydande var att släppa behovet av 160 enheter insulin per dag för att bekämpa diabetes som han lider av för det förflutna 20 år.

‘Det var i närheten av $ 1 000 i månaden i droger,’ sade Krier. ‘Det (diabetes) var som en ond cykel. Jo mer jag försökte göra saker, desto trött blev jag, och ju mer jag sov.

‘Jag var definitivt en kryssande tids bomb.’ Plågad av sällan kände sig mättad efter en måltid, sammanföll Kriers viktökning med personliga stridigheter en skilsmässa och diabetesdiagnos.

‘Jag’ är en relativt lång kille jag är sex fots och kan bära 400 pund, ‘sa han. ‘Men när du går in i en restaurang, säger du genast’ Inga booths, snälla. ‘Det är de första orden ur din mun.’
hur mycket kalorier ska man äta Bekämpa flabben med flera