hur blir man smal snabbt Behöver gå ner i vikt gym

viktminskning tabletter Behöver gå ner i vikt gym

Jag behöver hjälp och råd om matvanor, träningsförslag och viss motivation. Jag är bara fem meter lång och väger 169 pund (31 yo). Jag är överviktig och känner mig ohälsosam och oattraktiv. Jag älskar att äta skräp och knappt träning. Jag betalar även för ett gym medlemskap men gå aldrig. Jag kan inte gå till gymmet efter jobbet, för jag måste hämta min dotter och hon brukar ha massor av läxor. Jag går hem rent, lagar mat och hjälper henne med läxan. Nedre delen är jag lat och full av ursäkter Jag är alltid trött och aldrig motiverad att vakna tidigt och gå på jogga / gå / springa. Jag tror inte ens att jag skulle kunna jogga just nu.

Jag skulle vilja ha lite hjälp med frukost, lunch och middag förslag.

Först är det bara om varje studie som är meningsfull för mig att man äter ungefär fem eller sex små måltider om dagen, inte två som är löjliga och gör dig mer benägna att binge när du är STARVING. Sheesh! Prata om dåliga råd.

Snabbfixarna som Slim Fast kommer inte att fungera långsiktigt. Titta bara på Oprah!

Du måste börja med små förändringar, gör några sittplatser när du först går ur sängen. Lungar medan du tittar på tv. Dans runt i köket medan du gör middag. Varje liten bit hjälper.

Om du är alltid trött, fokusera på att äta hälsosammare mat och få din sköldkörtel checkad (nej jag vill inte göra det här en ursäkt för henne jag har inte ens en sköldkörtel så jag vet hur trött det här problemet kan orsak).

Du måste tvinga dig att träna. Sluta göra ursäkter och göra det. Hur gammal är din dotter? Kanske ska du två gå en promenad tillsammans efter att du kom hem, före läxan. Hon behöver också lära sig goda vanor.

Köp mer frukt och grönsaker och håll hela tiden hälsosam tilltugg i huset, morotspinnar,
hur blir man smal snabbt Behöver gå ner i vikt gym
äpplen, några nötter, etc.

Frukost du kan gå med lite frukt, ägg, vassleprotein, havre, etc.

Läs etiketter på mat. Du måste sänka kolhydraterna och öka ditt proteinintag. Baserat på vad du har sagt får du massor av kolhydrater.

Du måste hitta en tid som fungerar bäst för dig att träna. Kanske överväga att träna hemma. Det finns många övningar du kan göra som inte kräver utrustning.

Posten om ‘diet’ -ämnen är fläckig på. Får inte falla i den marknadsfallen. Det mesta av det där skitet är hemskt för dig. Jag säger det igen att läsa etiketter!

Figur våra dagliga kaloribehov och skapa ett kaloriunderskott därifrån.

Det är lätt att stanna på spår när du går.

Jag skulle tro ett mer progressivt tillvägagångssätt, men långsammare att förlora väga, skulle bättre hålla dig på rätt väg i det långa loppet.

Först och främst finns det ingen tid som idag. Om du kan, försök minska delen av din skitmjöl. När det gäller att träna, straffa dig själv genom att inte äta den fuska måltiden om du inte tränar.
hur blir man smal snabbt Behöver gå ner i vikt gym