gå ner i vikt på en månad berika oss Medicine Hat News

viktminskning tabletter berika oss Medicine Hat News

Nya år handlar om resolutioner. Vi lovar saker av oss själva. I år kommer jag gå ner i vikt. Motionera mera. Sluta röka. Spara pengar. Arbeta mindre. Arbeta mer. Titta på TV mindre. Läs mer. Och en mängd andra.

Låt oss lösa oss år 2018 för att berika oss själva. Don planerar att fixa, byta eller uppdatera. Berika.

På bredaste nivå har vi självhjälpsböcker på nästan alla ämnen. Det här är ett bra ställe att börja om du har ett specifikt problem som du vill ta itu med i det nya året. Vår personal hjälper dig att samla alla material som finns tillgängliga på ämnet, så att du kan bli informerad, bemyndigad och berikad.

Om din upplösning är att laga mat, äta friskare eller att bli nästa tävlande på MasterChef, kommer vår samling av mer än 3000 kockböcker ta ditt kulinariska spel till nästa nivå. En presentation av Community Food Connections på Jan. kommer att ge dig tips om hälsosam kost på en budget.

Om du gillar så många andra genom att du löser för att gå ner i vikt det här året, kan vi hjälpa till med det också. Vi har tränings-DVD-skivor (fysiska kopior och strömmande innehåll), näringslära och dietböcker, Wii-spel som får dig att flytta och två Zumba-kit komplett med DVD-skivor och toningpinnar.

Om du fick tekniken gåva till jul och nu förstår du att du bör lösa för att bli en bättre användare av den här teknologin, vi är redo att hjälpa. Vi har klasser för att undervisa dator, e-post och internet. Vi har också veckovisa tech-sessioner: en på ett möte med en anställd för att diskutera dina tekniska problem. Dessa sessioner är också ett bra sätt för dig att lära känna våra eResources. Vi kan visa dig hur du laddar ner våra e-böcker,
gå ner i vikt på en månad berika oss Medicine Hat News
eMagazines och eNewspapers; hur man sparar innehåll från vår samling som filmer, musik och tv-program; hur man registrerar sig för online kurser hur man forskar ditt släktträd på Ancestry; hur man får tillgång till automatiska manualer; och så mycket mer. Ett enkelt telefonsamtal kommer att få dig registrerad i en av dessa sessioner.

Om du löser för att spara pengar 2018, är det enkelt att få eller förnya ditt bibliotekskort. För bara $ 5 per år för vuxna, ger ett bankkort dig tillgång till obegränsat underhållningsmaterial.

Två presentationer som hålls på biblioteket i det nya året av Jackson Woodruff, CFP, hjälper dig att balansera din budget och komma igång med att investera se våra programhäften online för dessa dagar / tider. Om du letar efter sätt att spara pengar någon annanstans, låna en av våra Home Energy Self Audit Toolkits för att se om det finns pengar att spara på din räkningen.

Om du har sagt tillflykt till biblioteket i år beslutar du att besöka. Lös för att ta reda på mer. Lös för att berika dig själv. Lösa oss för att låta oss vara en del av din anrikningsresa.
gå ner i vikt på en månad berika oss Medicine Hat News