gå ner i vikt hälsosamt berättelse du läser inte

motivation gå ner i vikt berättelse du läser inte

NBC: s show ‘The Biggest Loser’ trender igen. Den här gången av grunderna skulle nätverket inte tycka om: många av tävlande har lagt ner tyngden. Och som du kan föreställa dig har detta öppnat översvämningsportarna för diskussioner om exploatering, body shaming etc. (Med det, snälla skäm bort mig ett ögonblick: Sluta göra antaganden om människor baserat på deras vikt. Sluta kroppsskamning. Vi är alla på egen resa. Var snäll. Tack Okej, tillbaka till företag.)

Om du missade hypotesen för varför tävlande inte kunde hålla ner tyngden: metabolism!

För några månader sedan tog jag ett metabolismstest. Efter det skrev jag några anteckningar (för det visste jag troligen att jag skulle ha skrivit om det mycket tidigare): ‘Om kunskap är makt, är ett ämnesomsättningstest det mest kraftfulla vikthanteringsverktyget!
gå ner i vikt hälsosamt berättelse du läser inte

Och, visserligen, ‘Största förloraren’ -forskningen kunde inte ha gjort min poäng något tydligare!

Metabolism, som förklarats för mig, består av vilande metabolisk hastighet (RMR),
gå ner i vikt hälsosamt berättelse du läser inte
vilket är antalet kalorier som din kropp brinner varje dag med liten eller ingen aktivitet och din livsstil.