gå ner i vikt Berättelser för augusti 2011

träna gå ner i vikt Berättelser för augusti 2011

(1) rösta för att ta bort alla utsedda POA-styrelseledamöter, (2) rösta på ett särskilt val för att fylla lediga platser på POA-styrelsen och rikta POA-styrelsen att inte fylla någon lediga platser utom med specialval, och (3) rösta på att kräva ett särskilt val inom 60 dagar. ‘ Det finns nio platser i POA: s styrelse. I augusti 2010 avgav tre ledamöter, och de övriga medlemmarna utsåg Carol Ann Smith, John Green och Steve Morrow att fylla de tomma platserna fram till maj 2012, då alla tre villkor kommer att slutföras.

Vid år 2020 kommer tre fjärdedelar av de lediga jobb som finns i Arkansas att kräva avancerade färdigheter inom vetenskap, teknik, teknik eller matematik. Arbetssökande som saknar träning i dessa ‘STEM’ -discipliner kommer att tvingas tävla om en svindlande pool av låga lönejobb. Om dagens elever ska möta morgondagens industrier måste vi öka deras prestanda i dessa kritiska ämnen. Nyligen tillkännagav vi ett nytt statewide-initiativ som heter STEM Works som kommer att förändra sättet att lära oss vetenskap, teknik, teknik och matematik i Arkansas skolor och skapa mer kvalificerade lärare för dessa ämnen.

(Redaktörsanteckning: Den här kolumnen är en rebuttal till en aug. 10 Weekly Vista Editorial ‘Tyst majoritet är vaken’ av tidigare ägare för Bella Vista Property Owners. Styrelseordförande Andy O Mike Erixon. Herr Andy O ‘Neil: Jag har känt dig i flera år och arbetade tillsammans med dig som medlem av vår lokala kyrkans finansutskott. Om du hade några specifika problem med mig, varför ringde du mig bara och sa,
gå ner i vikt Berättelser för augusti 2011
‘Hej Mike. Vad är det med detta? Bekymrade medborgare i Bella Vista-verksamheten, och varför är du involverad? ‘Jag skulle gärna diskutera det här med dig. Advokat- och högsta domstolen Robert H. Jackson som gjorde följande sageobservation:’ Priset på religionsfrihet eller tal eller av pressen är att vi måste klara av och till och med betala för mycket skräp. ‘Det är allmänt känt att Microsoft grundare Bill Gates regelbundet rankas som en av världens rikaste människor, men du kanske inte inser att Bill och Melinda Gates Foundation är världen ‘sw ealthiest välgörenhetsorganisation, med en anslag på 36,7 miljarder dollar.

Detta dokument får inte skrivas ut utan det uttryckliga skriftliga tillståndet från Northwest Arkansas Newspapers LLC. Läs våra användarvillkor eller kontakta oss. Associated Press-text, foto, grafik, ljud och / eller videomaterial får inte publiceras, sändas, omskrivas för sändning eller publicering eller omfördelas direkt eller indirekt i något medium. Varken dessa AP-material eller någon del därav kan lagras i en dator förutom personlig och icke-kommersiell användning. AP kommer inte att hållas ansvarig för eventuella förseningar, felaktigheter,
gå ner i vikt Berättelser för augusti 2011
fel eller försummelser därifrån eller vid överföring eller leverans av hela eller någon del därav eller för eventuella skador som härrör från något av föregående.