gå ner 5 kilo Bekymmer över gymnasieutövare och kaloriintag

gå ner i vikt snabbt blogg Bekymmer över gymnasieutövare och kaloriintag

Amarillo, TX Många föräldrar ifrågasätter nya kalori begränsade luncher som serveras och hur det påverkar deras elever. Ny skolmat lunch restriktioner bad dessa Kansas studenter att tala ut. Nu får gymnasieelever upp till 850 kalorier per lunch. Men för dem ute på fältet behövs minst 2.000 för att fortsätta sin energi. ‘Videon om’ vi är hungriga jag kan förstå det, särskilt med växande ungdomar, tonåringar och så vidare, jag kan förstå det, ‘Jim Langdon, assistentfotbollstränare på Amarillo High School säger.Coach Langdon säger vid Amarillo High att de träffar fotbollsföräldrar före säsongen för att diskutera vad deras spelare ska äta. ‘Vi har sett detta vid många tillfällen där vi har idrottare som fortsätter att gå ner i vikt , de får inte styrka, och de förstår inte. De tror att de tar tillräckligt med kalorier när de i verkligheten inte är det. De brukar ha 500 till 1000 kalorier korta ‘, säger Langdon. Studerande idrottare här på Amarillo High School berättar för 750 kalorier, bara skär det.’ Du bränner mycket kalorier medan du övar, särskilt som här är det väldigt varmt, du vet det så du måste äta mycket. Men det är inte bara mycket, du vet också näringsmässiga. Så måste du titta på vad du äter men se till att du får tillräckligt med det, säger Guy Brown, senior hos AHS. ‘Du måste dricka vatten. Du måste se till att du äter rätt saker och om du inte blir tillräckligt, kommer du inte att få energin att gå ut och träna varje dag,
gå ner 5 kilo Bekymmer över gymnasieutövare och kaloriintag
säger Gabriel Rodriguez, senior på AHS. Amarillo High coaching-personal uppmuntrar sina idrottare ‘State Line Fire’ i Union County innebär tre stater, över 26k acresUpdated: Sunday, March 11 2018 11:16 PM EDT2018 03 12 03:16:09 GMTSource: Dalhart Volunteer Fire Dept Facebook PageThe State Line Brandförbränning i Union County, norr om Clayton, har nu bränt uppskattat 21 253 hektar, varav 7 160 hektar har korsat till Colorado. State Line Fire brinner i Union County, norr om Clayton, har nu bränt uppskattat 21.253 hektar, varav 7 160 hektar har passerat till Colorado. Marocko Police Department ökar patruller för ‘Plan medan du kan’ under våren BreakAmarillo Police Department ökande patruller för ‘Planera medan du kan’ under våren breakUpdated: Sun dag, 11 mars 2018 10:47 EDT2018 03 12 02:47:06 GMTSource: KFDASource: KFDAT ‘Planera medan du kan’ kampanjen syftar till att hålla alla förare säkra i veckan under våren. ‘Planen medan du kan’ kampanjen syftar för att hålla alla förare säkra den här veckan under våren. Wreck nära Melrose lämnar 15 sjukhusvistelserWreck nära Melrose lämnar 15 in hospitalizedUppdaterad: söndag 11 mars 2018 18:58 EDT2018 03 11 22:58:09 GMTSource: KFDASource: KFDA15 personer togs till sjukhus efter ett vrak nära Melrose på lördag. Få de senaste Amarillo nyheterna direkt till din telefon! AppleAndroid En jeep som reser västerut på US Highway 60 kolliderade med en Toyota, som sedan slog en Ford F 150 och slog slutligen ett fjärde, okänt fordon. Fem av offren har b.15 personer togs till sjukhuset efter ett vrak nära Melrose på lördag. Få de senaste Amarillo nyheterna direkt till din telefon! AppleAndroid En jeep som reser västerut på US Highway 60 kolliderade med en Toyota, som sedan slog en Ford F 150 och slog slutligen ett fjärde, okänt fordon. Fem av offren har b.Lane closure reportLane stängningsrapportUppdaterad: söndag 11 mars 2018 06:13 EDT2018 03 11 22:13:32 GMT
gå ner 5 kilo Bekymmer över gymnasieutövare och kaloriintag