gå ner 10 kg på en månad Behöver råd om viktminskning

viktminskning tabletter Behöver råd om viktminskning

Jag ber om några råd. Jag är så trött på att vara överviktig. Jag behöver bli frisk igen för mig själv och mina barn. Jag skulle vilja förlora minst 100 kg men jag vill inte hantera den lösa huden som kan vara kvar. Finns det en specifik uppsättning övningar som riktar sig mot fettförbränning och främjar muskeltoning? Det finns också en diet som jag kan följa det som kommer att hjälpa mig att inse mitt mål? Jag skulle verkligen uppskatta ärliga svar en hjälp.

Om du har 100 plus lbs att förlora är det troligt att du kommer att ha lite lös hud. Huden har sträckts så långt med fett att när vi förlorar det fett har det ingen vart du ska gå. Man kan fylla den med muskler, men vill du verkligen se den buff. Ändå vill jag helst ha extra hud över fett. Jag säger inte att du är dömd för att ha extra hud, men bara träning och gör ditt bästa och vara öppen att du är mycket sannolikt att ha lite extra hud.

Jag ber om några råd. Jag är så trött på att vara överviktig. Jag behöver bli frisk igen för mig själv och mina barn. Jag skulle vilja förlora minst 100 kg men jag vill inte hantera den lösa huden som kan vara kvar. Finns det en specifik uppsättning övningar som riktar sig mot fettförbränning och främjar muskeltoning? Det finns också en diet som jag kan följa det som kommer att hjälpa mig att inse mitt mål? Jag skulle verkligen uppskatta ärliga svar en hjälp.

Hälsosam livsstilförändring är vad du behöver, regurlar träningspass för livet, goda matvanor för livet och förändring av ditt fullständiga liv så att fitness och rätt äta är en prioritet i dina dagliga aktiviteter. Skickade mig ett inboxmeddelande, och jag kan hjälpa dig med din viktminskning. Du måste först begå denna livsstilsförändring för livet, inte säker på sommaren, för en vecka eller för ett nytt år. Det är ett livslångt engagemang. Och låter mig att du tar det första steget. Meddela mig och jag kommer att komma in i mer fitness detaljer och bättre matvanor.

Hälsosam livsstilförändring är vad du behöver, regurlar träningspass för livet, goda matvanor för livet och förändring av ditt fullständiga liv så att fitness och rätt äta är en prioritet i dina dagliga aktiviteter. Skickade mig ett inboxmeddelande, och jag kan hjälpa dig med din viktminskning. Du måste först begå denna livsstilsförändring för livet, inte säker på sommaren, för en vecka eller för ett nytt år. Det är ett livslångt engagemang. Och låter mig att du tar det första steget. Meddela mig och jag kommer att komma in i mer fitness detaljer och bättre matvanor.

Dina råd är mycket uppmuntrande. Jag skulle ha sagt vad du sa. Också glad att du har en profil med bra positiv feedback och kommentarer, att andra inte. Inte alla i en stad är dåliga. 🙂

Fed upp, stressa inte för mycket eftersom det kan också orsaka viktökning. Vilken kunskap om makt sa var mycket bra råd. Du måste ändra din livsstil och äta mat i måttlig mat, till och med hälsosam mat. Trots att många tror att de äter hälsosamma men ut blir förvånade över vad som är hälsosamt och vad som inte är. Också, ingen anledning att gå på en drastisk diet eller att du kommer att falla igen för att äta dåligt för att du ser det som en diet och de flesta dieter är tillfälligt, åtminstone det är hur det fungerar i hjärnan. Välj färgglada livsmedel som frukt och grönsaker. Inget rött kött, kanske extra magert nötkött en gång i veckan, mer kyckling och fisk, om du gillar det. Ägg och låg fetthalt mejeri är också bra på att gå ner i vikt. Och ja, eliminera läsk och särskilt juice och andra kolsyrade drycker, te, låg fetthalt eller skummel mjölk och vatten är allt du behöver. När det gäller att träna, föreslår jag personligen hjärtat för nu. Om du lyfter vågor växer musklerna, och därför ackumuleras fett, och gör att du ser väldigare ut, som vissa föreslagna ovan. Cardio, yoga, pilates, dans, är vad du behöver för att komma igång och motiveras med. Allt beror på din hudtyp. Vissa kvinnor är stora, men ändå finns huden fast, och om de tappade sig, skulle de troligtvis inte ha lös hud. Återigen beror det på din hudtyp. Ju lättare huden du har, du kommer sannolikt att ha lös hud och kan behöva operation för att ta bort överflödigt hud. Men att äta rätt är väldigt viktigare än motion. Så kom ihåg, välj mat med mycket färg, speciellt gröna, mycket vatten, ta dina vitaminer dagligen, träna minst 30 min / dag eller en timme. Om du inte vet vad som är rätt delstorlekar, kolla upp utbyteslistan på google och du hittar bra information och rätt delstorlekar. Lycka till! och jag är mer än säker på att du kommer att nå ditt mål, tänk bara positivt alltid:) Ett annat av dessa ämnen? man jag visste atx var full av fett men girz! 🙂

Ja, jag är överviktig men det är inte av direkt latskap. Det är från stress och min sista graviditet hamnade väldigt komplicerat så jag blev på sängstöd för det mesta, så jag slutade att få mycket mer vikt än Jag ville ha det och nu är det extremt ansträngande att ta av det. Jag är dock klar. skillnaden mellan dig och jag här är att jag inte frågar efter råd och pout som du, jag spionerar bara och pissar bort folk som redan har lite självförtroende i sig själva. människor gillar dig porker ?;)

Nej. Att be om råd är inte pouting. Jag vet att du bara är en eländig person eller en troll om allt du kan göra är att spåra sopor, så ovägen lycka till dig i din strävan att få dig att må bättre genom att försöka ‘pissa av människor som redan har lite självförtroende för sig själva ‘. Vilken kunskap om makt sa var mycket bra råd. Du måste ändra din livsstil och äta mat i måttlig mat, till och med hälsosam mat. Trots att många tror att de äter hälsosamma men ut blir förvånade över vad som är hälsosamt och vad som inte är. Också, ingen anledning att gå på en drastisk diet eller att du kommer att falla igen för att äta dåligt för att du ser det som en diet och de flesta dieter är tillfälligt, åtminstone det är hur det fungerar i hjärnan. Välj färgglada livsmedel som frukt och grönsaker. Inget rött kött, kanske extra magert nötkött en gång i veckan, mer kyckling och fisk, om du gillar det. Ägg och låg fetthalt mejeri är också bra på att gå ner i vikt. Och ja, eliminera läsk och särskilt juice och andra kolsyrade drycker, te, låg fetthalt eller skummel mjölk och vatten är allt du behöver. När det gäller att träna, föreslår jag personligen hjärtat för nu. Om du lyfter vågor växer musklerna, och därför ackumuleras fett, och gör att du ser väldigare ut, som vissa föreslagna ovan. Cardio, yoga, pilates, dans, är vad du behöver för att komma igång och motiveras med. Allt beror på din hudtyp. Vissa kvinnor är stora, men ändå finns huden fast, och om de tappade sig, skulle de troligtvis inte ha lös hud. Återigen beror det på din hudtyp. Ju lättare huden du har, du kommer sannolikt att ha lös hud och kan behöva operation för att ta bort överflödigt hud. Men att äta rätt är väldigt viktigare än motion. Så kom ihåg, välj mat med mycket färg, speciellt gröna, mycket vatten, ta dina vitaminer dagligen, träna minst 30 min / dag eller en timme. Om du inte vet vad som är rätt delstorlekar, kolla upp utbyteslistan på google och du hittar bra information och rätt delstorlekar. Lycka till! och jag är mer än säker på att du kommer att nå ditt mål, bara tänk positivt alltid 🙂
gå ner 10 kg på en månad Behöver råd om viktminskning