gå ner 1 kilo i veckan Bertie Aileen Nedrow

snabb diet Bertie Aileen Nedrow

Precht Rose Chapel

Bertie Aileen Nedrow (93) passerade fredligt medan han bodde på Regency Manor i Chelan, WA den 22 februari 2016. Bertie överlevs av sin son Rick och hans fru Viki, Chelan, Ricks dotter Jamie Young och hennes man Rob och deras dotter Chloe of Covington, WA.

Bertie växte upp i Lockwood, Missouri. Hon fortsatte att delta och examen från Cottey Collage i Nevada, Missouri och blev en trogen PEO-medlem. Hon gick sedan till jobbet i hennes mammas verksamhet tills andra världskriget bröt ut. Sedan gick hon till jobbet för Lockheed Aviation där hon träffade sin kommande man Dale.

Vid hans återkomst från armén bosatte sig Dale och hans nya fru Bertie Aileen i Wenatchee-området. Dale gick så småningom till arbetet för Washington State Department of Transportation i Yakima,
gå ner 1 kilo i veckan Bertie Aileen Nedrow
Washington; medan de bodde i Selah då Yakima och när Dale gick i pension, flyttade de till Lacey, Washington.

Medan han bodde i Selah arbetade hon på Selah Jr. High där hon var känd som ‘Mamma’ av många av eleverna. Hon älskade små barn och skulle ofta sluta på väg ut ur en restaurang för att prata med dem. Hon hade ett vackert leende som skulle tända ett rum. Hon var en överlevande med cancer över flera år. En gång pratade hon till en gymnasieklass om hennes erfarenhet av bröstcancer och vikten av självkontroll. Hon arbetade för Venus De Milo i Yakima där hon gav uppmuntran till de som försökte gå ner i vikt. Hon var en fantastisk kock.

Bertie Aileen och Dale flyttade till Chelan hösten 2004 där de stött på många nya vänner på Heritage Heights, Apple Cup Cafe och Safeway. Bertie tyckte om att träffa nya människor och dela historier och erfarenheter från det förflutna överallt där hon gick. Bertie var en ivrig sportfläkt med Mariners, Seahawks och NASCR som hennes favoriter. Hon tyckte om att sjunga och älskade fjärilar. Bertie kommer att saknas av allt hon kom i kontakt med. Aileens speciella kramar kan inte bytas ut. Hon älskade familjen mer än någonting.

Bertie föregicks i dödsfall av hennes man Dale som passerade den 24 februari 2012. Inga tjänster planeras och istället för blommor, skicka en donation i Berties namn till Chelan Valley EMS eller Alzheimers Foundation of America.
gå ner 1 kilo i veckan Bertie Aileen Nedrow