gå ner 1 kg i veckan Bernie O ‘Donnell slår dubbelt guld för Slimming World Castlebar och Ballina

gå ner i vikt utan diet Bernie O ‘Donnell slår dubbelt guld för Slimming World Castlebar och Ballina

En tyngdförlustexpert från Enniscrone har slagit guld två gånger för det exceptionella arbetet hon gör för att hjälpa hundratals människor att gå ner i vikt på sina lokala Slimming World-grupper i Ballina och Castlebar.

Bernie O ‘Donnell, som driver de grupper som möts i Ballina Manor Hotel och Parish Center i Castlebar varje vecka, har tilldelats guldstatus av National Slimming Club för båda grupperna på grund av framgången att stödja slimmers för att nå sin drömvikt och super service hon levererar sina medlemmar varje vecka.

Tillskottet ges till slimming World Consultants som konsekvent har 100 eller fler medlemmar i sin grupp under flera månader och den service de tillhandahåller är så bra att medlemmarna kommer tillbaka varje vecka eftersom de förlorar vikt och inte kommer att sakna deras grupp för någonting .

Det representerar högsta servicenivå i företaget, resultaten från gruppens medlemmar är oöverträffade. Slimming World-medlemmar kan förvänta sig expertråd och bra resultat från att följa planen för bantningsliv. Med Bernies hjälp och stöd tillsammans med Medlemmarna i varje grupp lär sig att äta mat som potatis, ris, pasta, magert kött, fisk, kyckling, grönsaker, proteiner,
gå ner 1 kg i veckan Bernie O 'Donnell slår dubbelt guld för Slimming World Castlebar och Ballina
frukt och mycket mer, och se de utmärkta resultaten i viktminskning. De lär också sig att inkludera familjens måltider, fester och äta ute i sin plan och förlora fortfarande vikt.

Bernie O ‘Donnell har arbetat i många jobb tidigare, såsom publican, kosmetolog och inom mat- och restaurangbranschen, men utan tvekan säger hon att den bästa karriären hon har haft jobbar med Slimming World. Varför inte gå vidare till Ballina-gruppen möts i Ballina Manor Hotel varje tisdag kl. 07.30, 9.30, 15.30, 17.30 och 19.30. Castlebar-gruppen träffas varje onsdag i Parish Center kl. 9.30, 11.30, 3.30,
gå ner 1 kg i veckan Bernie O 'Donnell slår dubbelt guld för Slimming World Castlebar och Ballina
17.30 och 19.30.

Gå och se själv och bli en del av dessa guldbelönta grupper där ett varmt välkomnande garanteras och viktminskning blir inte längre en dröm.